søndag den 28. september 2008

Et par skønne timer i naturen

Vi er så heldige, at vi kun har 10 minutters kørsel til et område med både skov og strand. Det har vi benyttet os af i dag. Et par timer blev det til. Vejret var skønt, og hele familien samlet.


Selvfølgelig skal der leges, når lejligheden nu byder sig. Så her 3 unger, der udfordrer skæbnen. Det skal lige nævnes, at ingen faldt i vandet. Det vågne øje vil her kunne skimte storebæltsbroen i baggrunden.


Det siges, at vi stammer fra aberne. Jeg er lige ved at tro på det. Måske jeg blev overbevist i dag, da jeg fandt hele min familie i det samme træ. Far og 3 børn. Desværre kunne jeg ikke fange hele flokken på et billede.


Alt i alt en fin dag. Sådan en søndag kan man leve højt på længe.

torsdag den 25. september 2008

Endelig.....

Badeværelset er færdigrenoveret. Ikke mere støv. Det sidste ryger, når jeg har fri i morgen. Der skal vaskes af og ordnes skabe. Ikke min bedste beskæftigelse, men det skal blive godt at få det gjort.

Det har været et par seje uger. Energien har været helt i bund. Jeg kender turen. Når varmen forsvinder dykker jeg lidt. Jeg står op hver morgen - ikke fordi jeg har lyst - men fordi jeg skal. Jeg finder lidt af glæden i løbet af dagen, men om morgenen er den der bare ikke. Jeg er meget opmærksom og lytter til min krop. På den måde finder jeg langsomt men sikkert formen igen.

Jeg havde fat i kameraet i morges. Udsigten fra stuevinduet var helt fantastisk. Ud over markerne lå tågen helt lavt og tæt - mosekonen bryggede - og solen stod som en helt fantastisk orange og pink kugle lige hen over tågen. Desværre kan jeg ikke dele billedet med nogen. Det bliver i mit hoved. Det lod sig ganske enkelt ikke gøre at få det fanget - solen blev en lille slatten plet og tågen en gang mærkelig grød. Men tro mig - synet var helt fantastisk.

torsdag den 18. september 2008

Vi skal huske...

Vi skal huske rigtig mange ting, men jeg er lige blevet mindet om, at det vigtigste vidst er at vi husker hinanden, at vi husker at sætte pris på det vi har, og at vi husker at leve.

Sara har lige fortalt mig, at en af hendes veninder fra efterskolen har mistet sin mor. En blodprop i hjernen. Væk fra 3 dejlige døtre hvoraf Saras veninde er den mellemste og 15 år.

Jeg har aldrig mødt denne mor, men det rører mig dybt. Dels ved jeg, at datteren i forvejen er en utrolig følsom pige - midt i en svær periode. Og dels ved jeg inderst inde, at det jo kunne have være mig eller en af mine. Hvem har ikke lige lidt for travlt i hverdagen, og hvem får lige den motion, som skal til - og jeg kunne blive ved.

mandag den 8. september 2008

Jeg er glad

Af mange grunde.

- Sara er nu rask. Hendes blodprøver er fine efter kyssesygen.
- Mor er også rask. Hun har skrantet og vi frygtede det værste. Alle prøver er fine.
- I dag ringede mobilen. En glad 2-årig råbte "Hej moster". moster smeltede.

I det hele taget er der meget at være glad for. Dette var bare noget af det.

fredag den 5. september 2008

Med på noderne......

For et års tid siden var jeg sikker på, at det med bloggeri kun var for teenagere. Og her er jeg så, godt voksen og forholdsvis ny i blogland.

Den anden dag havde min søster - hende med det lækre mavedans - inviteret mig på Facebook. Nu har jeg min egen profil og har fået venner. Inden for et døgns tid havde jeg pludselig kontakt til 4 gamle klassekammerater, som jeg ikke har talt med i mange år. Hvor er det sjovt.

Der er dømt lidt ømme lægmuskler. Det er vidst en udløber af onsdagens mavedans. Jeg er sgu lidt skuffet over, at det ikke er mine mavemuskler, der blev ømme. Der er åbenbart længere ind til dem, end jeg lige havde regnet med. Men bare vent. Vi gir den gas igen på onsdag, Manne og jeg.

onsdag den 3. september 2008

Et par gode dage.

I går bød på en spontan fridag. Det var egenlig ikke meningen, men der var ikke det store at lave på arbejde, og Bo var også hjemme. Så - en masse ting gjort.
  • bagt boller - 3 plader lækre fiberboller
  • bagt rugbrød - 2 stk. af Amos bedste brødblanding
  • tømt vasketøjskurven - alt tørret og lagt væk
  • afleveret flasker og gamle aviser/blade i genbrugsboblen
  • handlet ind til de næste 4 dage
  • fået tid på afbud hos frisøren
  • lidt alm. oprydning

Samtidig har Bo puklet med badeværelset. Der er blevet lavet rør og faldstamme til det lille toilet på førstesalen og der er sat loft op igen. Lige nu hænger Flüggers farvekort på den rå betonvæg derude, så man kan sidde og gøre hvad-man-nu-skal, samtidig med at man kan spekulere lidt over, hvilken farve der mon er bedst. Det skal nok blive godt.

I dag har søster og jeg givet den gas. Vi har været til mavedans. Det giver god motion. Ikke mindst for lattermusklerne. Vi er helt klart gode. Og nej - der findes ingen billeder.....