torsdag den 21. januar 2010

Lidt tanker

I går var det farfars fødselsdag. 75 år - hvis han da ellers havde fået lov. I år er det 19 år siden vi mistede ham. Han var frisk søndag - vi vare endda sammen, og vi fik fortalt, at vi ventede vores første barn. Næste morgen ringede Bos søster og fortalte, at han havde fået en blodprop om natten, som han ikke havde overlevet. Det var lige som at få revet sin ene arm af. Chokket gjorde da også, at min første graviditet endte i en spontan abbort.
Hvor kunne jeg have ønsket, at børnene havde fået lov at lære deres farfar at kende. Han var sådan en mand, der vidste lidt om alt. Sådan en man ville ringe til, hvis man sad hos Hans Pilgaard i "Hvem vil være millionær". Jeg kan se ham og Jakob spille skak i timevis uden at sige ret meget.
Jeg nåede ikke kirkegården i går. Nu tror jeg at jeg vil give hunden sele og snor på, og gå over og sige hej....

torsdag den 14. januar 2010

Mere Arla

Endnu en mail - endnu en madplan. Denne gang med noget, som jeg tror, at vi skal smage. Se her, måske det også er noget for dig..

tirsdag den 12. januar 2010

Dagens ret

Jeg har lige fået ugens mail fra Arla med forslag til madplan. Det hele ser så fantastisk ud på billederne, men jeg bliver altså træt inden jeg nogensinde kommer igang. Der skal bare så mange ting i alle retterne.

Dagens ret hos familien Hansen bliver lidt mere primitiv end Arlas forslag:

Kyllingestykker skåret i strimler og stegt på panden i lidt krydderier. Hertil rodfrugter af forskellig art og et godt flüte..

fredag den 8. januar 2010

Velkommen til et nyt år.

Det er sådan jeg har det lige nu. 2010 kan bare komme an.....

2009 blev et godt år for os. Endnu et i rækken. Et år har været godt, når det bare er gået stille og roligt - sådan uden de store overraskelser og udsving. Det er nok det, der kendetegner mig. Jeg elsker det forudsigelige og er i virkeligheden nok lidt af en hulebygger. Jeg vil huske 2009 for Jakobs konfirmation, som blev en fantastisk dag. Og så vil jeg huske det som året, hvor Dodo krævede sin plads hos Familien Hansen - og fik den.



Lige nu nyder jeg faktisk, at hverdagen tager fat igen. Jeg elsker ferie og ekstra tid med min familie, men jeg kan også mærke, at det er godt for os, når der er faste holdepunkter og noget at passe.

Jeg er ikke den, der stiller op med de store nytårsløfter. Jeg har dog lavet en enkelt aftale med mig selv for 2010. Jeg skal ganske enkelt i bedre form. Det handler hverken om vægt eller mindre bukser. Men det at kunne tage trapperne til 4. sal hos min bror og hans piger - uden at skulle puste, at kunne cykle ud på gården efter kartofler - vel at mærke uden at svede som en hest bagefter - også selv om der kun er 2 - 3 kilometer derud.
Jeg ser 2010 i øjnene med optimisme. Forhåbentlig må mine skriverier her i løbet af året afspejle dette. Rigtig godt nytår (lidt forsinket måske) til alle derude......