lørdag den 31. juli 2010

Kan DU hjælpe?

Det virker ikke rigtigt i blogland lige nu. Jeg har flere steder oplevet bare at finde et lille irriterende kryds, der hvor der skulle stå nogle bogstaver til visuel bekræftelse. Det er sket hos Heidi og Stine. Jeg kan ikke komme til at skrive, for jeg aner simpelt hen ikke hvad der gemmer sig bag det lille røde kryds. Er det mon mig, der er sat forkert op, eller er der bare noget galt i blogland? Ved du det?

onsdag den 21. juli 2010

En dejlig ferie

Nu er den ved at være brugt. Altså ferien. Vi holder en skøn en af slagsen. I sidste uge var vi på Mors. Vi havde lejet et sommerhus, der lå helt ude i intetheden. Der var en ro som sjældent oplevet, men rigelig plads til fodbold og stangtennis i en labyrintlignende have. Et kvarters gang derfra kunne der fiskes krabber fra badebroen. Vi har været en tur i Århus i den gamle by, og vi har trasket rundt i Nykøbing Mors. Det har været sådan en uge, hvor vi både har hygget og slappet af og har fundet roen.

Tilbage på matriklen nyder vi den sidste uge og den varme, den byder (nå ja - vi klager lidt over for meget varme ind imellem - også selv om man ikke må). Min forhave er forvandlet til kaos. Minigraver, nedrevet plankeværk og alt hvad det medfører af rod. Bo er ved at renovere og udbygge garagen lidt, så vi kan få orden på tingene derude.

Herinde er orden blevet min følgesvend. Jeg er blevet grebet af en trang til at få rydtet op og rydtet ud. Det går rigtigt langsomt. Dels på grund af varmen og dels fordi jeg får fat i mange sjove ting. Sara er jo ved at gøre klar til at flytte. I den forbindelse skal drengene begge flytte værelser, og jeg skal have indrettet kontor/gæsteværelse i det sidste værelse deroppe.
Ikke mere skriveri nu. Støvsugeren kalder. Det skal være inden termometeret viser tropevarme, for så bliver det heller ikke til noget i dag.
God dag derude......

fredag den 9. juli 2010

Hjæææææææææælp

En trediedel af min ferie er allerede forsvundet....

tirsdag den 6. juli 2010

Sommerferienyt


Så er sommerferien skudt igang. Med jorbær, asti og de fede solbriller. Solbrillerne og den friske frugt må godt blive temaet for de næste uger.

Her er lidt stille i skriverierne for tiden. Jeg var sløj ugen op til ferien og havde ekstra arbejde. Ikke nogen god cocktail. Men ferie blev det, og det bliver nydt til fulde her. Huset er fuldt af teenagere. Både vores egne og kæresterne. Det er rigtig hyggeligt. Jonas er på fodboldskole og de 2 store passer deres job et par gange i løbet af ugen.

Alt i alt kan jeg mærke, at det er godt lige nu. At ferien bliver god, og at jeg er heldig at have familien omkring mig. Efter sommerferien bliver der et navn mindre på postkassen. Sara har fået plads på sit ønskede gymnasium, så hun flytter over til sin kæreste til august. Det bliver godt for dem - og her må altså blive lidt tomt....

Ikke mere herfra nu. En hårdt arbejdende mand trænger til lidt kaffe og lidt kærlig pleje.
Rigtig god sommer.