tag:blogger.com,1999:blog-2131135137104971280.post4340368243268581460..comments2023-11-02T16:59:00.664+01:00Comments on Susanne og familie: WeekendsyslerSusannehttp://www.blogger.com/profile/03008883466033318611noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2131135137104971280.post-84207278462386973622011-03-21T09:03:13.166+01:002011-03-21T09:03:13.166+01:00Jeg håber, du havde en dejlig weekend med ro og ti...Jeg håber, du havde en dejlig weekend med ro og tid til dig selv. Det lyder spændende at bage sit eget knækbrød, det har jeg aldrig prøvet. <br />Ha' en god mandag, Susanne.Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2131135137104971280.post-22324183653951620382011-03-19T22:18:03.895+01:002011-03-19T22:18:03.895+01:00Ej men så må jeg jo give dig opskriften jo!
:-)
1 ...Ej men så må jeg jo give dig opskriften jo!<br />:-)<br />1 dl havregryn<br />1 dl sesamfrø<br />1 dl hørfrø<br />1 dl solsikkefrø<br />1 dl græskarkerner<br />3½ dl hvedemel<br />2 dl vand<br />1½ dl olie<br />1 tsk bagepulver<br />1 tsk salt<br />Bland det hele i nævnte rækkefølge - med en ske.<br /><br />Læs en klat dej op mellem 2 stykker bagepapir. rul knækbrødstyndt ud med en kagerulle og løft forsigtigt det øverste bagepapir. Skær knækbrødsstørrelser med en pizza rulle og bag i ovn 15,20 min ved 200 gr.<br />De må ikke blive for mørke - så bliver de bitre!<br />Det smager MUMSAnonymousnoreply@blogger.com