fredag den 8. januar 2010

Velkommen til et nyt år.

Det er sådan jeg har det lige nu. 2010 kan bare komme an.....

2009 blev et godt år for os. Endnu et i rækken. Et år har været godt, når det bare er gået stille og roligt - sådan uden de store overraskelser og udsving. Det er nok det, der kendetegner mig. Jeg elsker det forudsigelige og er i virkeligheden nok lidt af en hulebygger. Jeg vil huske 2009 for Jakobs konfirmation, som blev en fantastisk dag. Og så vil jeg huske det som året, hvor Dodo krævede sin plads hos Familien Hansen - og fik den.Lige nu nyder jeg faktisk, at hverdagen tager fat igen. Jeg elsker ferie og ekstra tid med min familie, men jeg kan også mærke, at det er godt for os, når der er faste holdepunkter og noget at passe.

Jeg er ikke den, der stiller op med de store nytårsløfter. Jeg har dog lavet en enkelt aftale med mig selv for 2010. Jeg skal ganske enkelt i bedre form. Det handler hverken om vægt eller mindre bukser. Men det at kunne tage trapperne til 4. sal hos min bror og hans piger - uden at skulle puste, at kunne cykle ud på gården efter kartofler - vel at mærke uden at svede som en hest bagefter - også selv om der kun er 2 - 3 kilometer derud.
Jeg ser 2010 i øjnene med optimisme. Forhåbentlig må mine skriverier her i løbet af året afspejle dette. Rigtig godt nytår (lidt forsinket måske) til alle derude......

2 kommentarer:

  1. Godt nytår til dig, din familie og skønne Dodo....

    KH Stine

    SvarSlet
  2. Rigtig godt nytår til dig Susanne. Det lyder som et dejligt år og et godt ønske for det nye.

    SvarSlet