onsdag den 21. juli 2010

En dejlig ferie

Nu er den ved at være brugt. Altså ferien. Vi holder en skøn en af slagsen. I sidste uge var vi på Mors. Vi havde lejet et sommerhus, der lå helt ude i intetheden. Der var en ro som sjældent oplevet, men rigelig plads til fodbold og stangtennis i en labyrintlignende have. Et kvarters gang derfra kunne der fiskes krabber fra badebroen. Vi har været en tur i Århus i den gamle by, og vi har trasket rundt i Nykøbing Mors. Det har været sådan en uge, hvor vi både har hygget og slappet af og har fundet roen.

Tilbage på matriklen nyder vi den sidste uge og den varme, den byder (nå ja - vi klager lidt over for meget varme ind imellem - også selv om man ikke må). Min forhave er forvandlet til kaos. Minigraver, nedrevet plankeværk og alt hvad det medfører af rod. Bo er ved at renovere og udbygge garagen lidt, så vi kan få orden på tingene derude.

Herinde er orden blevet min følgesvend. Jeg er blevet grebet af en trang til at få rydtet op og rydtet ud. Det går rigtigt langsomt. Dels på grund af varmen og dels fordi jeg får fat i mange sjove ting. Sara er jo ved at gøre klar til at flytte. I den forbindelse skal drengene begge flytte værelser, og jeg skal have indrettet kontor/gæsteværelse i det sidste værelse deroppe.
Ikke mere skriveri nu. Støvsugeren kalder. Det skal være inden termometeret viser tropevarme, for så bliver det heller ikke til noget i dag.
God dag derude......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar