torsdag den 30. september 2010

Kæresteweekend

Forude lurer oktober og dermed vores weekendophold. I år skal vi indlogere os på et hotel ovre ved Vejle Fjord. Der er bestilt 2 overnatninger med morgenbuffet og hotellets 3 retters menu lørdag aften. Vi skal bare være 2 ved bordet. Mig og så min mand. Hvad vi skal foretage os lørdag ved vi ikke, før vi når dertil. Det bliver nok en blanding af noget natur og noget shopping. Måske en cafe latte på gågaden. Jeg kan mærke at det bliver rigtig godt.

Sådan en kæresteweekend er altså ikke det værste. Heller ikke selv om det snart er 27 år siden, at det hele startede.

mandag den 27. september 2010

Søndagsmotion

Helt ærligt. Jeg havde aldrig - som i ALDRIG med rigtig store bogstaver troet, at jeg skulle drive til motion søndag formiddag, fordi det er fedt, og fordi lysten er der. Men sådan er det altså blevet. Jeg dyrkede zumba mellem 10 0g 11 i går, og jeg nød det. Det er så lækkert, at jeg har fundet en måde at bevæge mig på, som giver glæde og smil, og hvor jeg ikke liiiige skal mærke efter inden jeg kører. For jeg har bare lyst. Det er nyt for mig, og jeg nyder det. Gæt hvad jeg skal i aften :-)

mandag den 6. september 2010

Sensommerglæde

I dag blev eftermiddagskaffen indtaget på terrassen. Jeg nyder i den grad de sidste sommerstråler. Det giver lidt ekstra liv og lidt ekstra glæde. Det gav også ekstra glæde, at Sara kom på spontant besøg i weekenden. Bare på en enkelt overnatning. Jo, jeg er en heldig mor.

Jeg har været til zumba i dag. Det er noget af det herligste, jeg længe har deltaget i. Jeg har svedt som en hest og været helt rundtosset over de trin, som jeg ikke kunne finde ud af. Men jeg lærer det, for jeg vil nemlig være at finde på gulvet på mandag igen. Jeg skal have flettet noget mere bevægelse ind i min hverdag. Nu skal det altså være.