torsdag den 16. oktober 2008

Det var rigtig godt

Bedre kan det vidst ikke siges. Vi kørte hjemmefra fredag, efter at have afleveret 3 børn til moster Manne og fætter Viktor. Deres tur gik til Lalandia.

Vi tog turen vestpå - nærmere bestemt til Comwell i Kolding. Vi fandt et hyggeligt sted og spiste fredag aften. Derefter indkøb af lidt godt hygge på værelset. Et godt værelse, en dejlig mand, lidt vin i glasset og et afsnit af "Vild med dans".

Lørdag bød på en god gå-tur i Kolding. En rigtig ose-tur i Kolding Storcenter og en tur i biografen. Vi blev faktisk enige om, at vi ikke havde været i biografen uden børn i al den tid vi har været forældre. En lækker 3 retters menu blev indtaget i hotellets restaurant (det var en del af pakken). Det var skønt at sidde der og være overskudsagtig. Vi skulle jo kun betale for vinen, og kunne derfor vælge lidt høj-røvet. Vi har grinet, vi har hygget os, vi har talt om dybere ting. Vi har spillet kort og spist slik i sengen, og vi har bare været os. Opholdet var en julegave fra min arbejdsgiver. Et gavekort på 2 overnatninger med morgenbuffet og en 3 retters menu. Vi havde ca. 30 forskellige steder at vælge imellem. Det var bare at bestille.

Jeg kunne godt bruge sådan en weekend igen på et tidspunkt. Det var skønt.

Det var nu også godt at komme hjem igen og finde 3 trætte unger. De havde heldigvis også haft en rigtig god weekend.

Nu holder vi efterårsferie. Uden nogen store planlagte projekter. De sidste dage skal nydes, inden hverdagen kalder på mandag.

2 kommentarer:

  1. Det lyder virkelig skønt med sådan en weekend i tosomhed. Suk!

    SvarSlet
  2. Sofie - det var rigtigt skønt. Og dejligt at opleve at vi rent faktisk kunne finde ud af det, selv om det var så længe siden. jeg tror, at vi snupper 25 år mere.

    SvarSlet