onsdag den 1. oktober 2008

En spire er lagt - måske......

Jeg kan rigtig godt lige at se "Ha´det godt" om tirsdagen. I går var Marianne Flormann med en træningscoach på vej op af trappen. Et symbol på motivationens 5 trin. Jeg tror, at jeg er et sted mellem overvejelsesfasen og foberedelsesfacen. Jeg har været forbi programmets hjemmeside, og har fundet et program for løbetræning. Et 12 ugers program, der skulle kunne få sådan en som mig til at kunne klareop til flere kilometer. Lige nu kan jeg dårligt løbe 1. Jeg har kopieret programmet og lagt det som dokument på min del af pc'en. Der står sko i gangen, der egentlig godt kunne bruges. Jeg ved ikke rigtig hvad undskyldningen nu er.

Det skal prøves - det kan jeg mærke. Om det bliver på 12 uger, eller om jeg skal bruge 14 eller 15 uger for at gennemføre, det ved jeg ikke. Det varer nok ikke så længe, før jeg går i gang. Er der nogen af jer andre, der har erfaring med den slags programmer?

2 kommentarer:

  1. Ingen erfaringer med programmer herfra, men vil bare ønske dig god fornøjelse, for det skal det nok blive (Uh, selv skal jeg i gang igen. Det er søreme lige pludselig blevet længe siden jeg har løbet).

    SvarSlet
  2. Nix - jeg er ingen løbepige, hader at løbe. Men mange er løbepiger så kom du bare igang:)

    SvarSlet