søndag den 14. december 2008

Den er væk...

Og det er energien, jeg taler om. Langt væk. Jeg kender det, og har kunnet mærke det komme snigende. Jeg mangler sol, sommer og lys. Jeg synes også, at den mørke tid er hyggelig. Lidt hule-agtig med tændte lys. Det er bare som om, kroppen ikke rigtig følger med. Energien forsvinder og med den desværre også det gode humør. Så lige nu glæder jeg mig over, at der bare er 5 arbejdsdage tilbage inden vi rammer 14 dages juleferie. Og denne gang for hele familien. Her er pyntet op, købt julegaver, ænder og hvad der ellers hører til. Så vi skal nok nå det hele.

Jeg kender turen. Det er ikke første gang, jeg har været der, så det er nok bare en del af mig.

2 kommentarer:

  1. Ja, kender godt det med, at kroppen ikke heeelt er klar til alt det vågen man skal være om vinteren. Jeg er overbevist om, at nogen af os stammer fra bjørne, der går i hi. Men du må da også have brugt en masse energi, hvis I er så klar til jul. Håber du får en god uge inden FERIE med familien. Kram fra Heidi

    SvarSlet
  2. Jeg tror tingene går lidt langsommere for de fleste i de mørke måneder. Sådan har jeg det i hvert fald selv. Eneste probelem er at samfundet ikke rigtig er gearet efter samme rytme.

    Du kender dem sikkert, men de der dagslyslamper har jeg hørt skulle have en ret god og effektfuld virkning.

    Lyse tanker til dig.

    SvarSlet