mandag den 29. december 2008

Julen ligger på spisebordet

Nemlig - jeg er igang med at pakke sammen for denne gang. Det er skønt at fornemme, at mit hjem nu dukker op igen. Jeg tror dog, at juletræet får et par dage mere. Dels er det friskt endnu, og dels nyder jeg at tænde lysene, når det begynder at blive mørkt.

I dag må jeg hellere tage fat. Der ligger bunker og venter på at blive sorteret, sat i mapper og blive smidt ud. Vasketøjet ordner heller ikke sig selv, og sådan kunne man blive ved. Samtidig kører tankerne i mit hoved. Sådan er det altid på denne tid. Et år slutter og et nyt begynder. Hvad gav det gamle og hvad kan vi ønske af det nye.

Vores helt store ønske for det nye år er familieforøgelse. Og nej - ikke flere børn. Vi ønsker os så brændende en lille hund. Det er lidt problematisk her, da vi jo har allergi i huset. Søgen på nettet, skriverier med kenler og med hende her har givet mig energi og tro på, at det må kunne lade sig gøre. Lige nu prøver vi at finde et sted, hvor vi kan besøge de små hunde og se om Jakob reagerer på dem. Kryds fingre for at det må lykkes for os.

6 kommentarer:

 1. Jeg kom forbi din blog for foerste gang her til aften, og har ikke laest mere end de sidste par indlaeg. Men jeg ser, at I oensker en hund, og har allergi i huset. Saa taenkte jeg, at du maaske kunne bruge min erfaring. Jeg har selv altid lidt af ret voldsom allergi overfor alle dyr, incl. hunde. Vi (isaer min datter) ville saa gerne have en hund, saa jeg gik ogsaa igang med den store research. Og det endte med at vi hentede vores dejlige hund, Ollie, hjem. Han er en Goldendoodle - et kryds mellem en Golden Retriever og en Puddel! Ja, det lyder morsomt, men resultatet er en dejlig hund som slet ikke faelder, og har de gode kvaliteter en Golden har. Vi bor i USA, og herovre er det efterhaanden en meget populaer race, jeg ved ikke om det kan lade sig gore at finde frem til en i DK, men jeg ville goere forsoeget, om ikke andet findes de maaske i de omkringliggende lande. HVis I ikke er interesserede i saa stor en hund (han ender paa stoerrelse med en Golden Retriever), kan man ogsaa faa dem noget mindre - det er kryds mellem de mindre pudler og engelske goldens, som er mindre. Og hvis I vil vaere 120% sikre paa at faa en allergi venlig hund saa led efter en anden generations Goldendoodle. Det vil sige, at begge foraeldre er doodles, eller en er doodle og en er puddel. Der findes ogsaa Labradoodles - Labrador/Puddel. Jeg reagerer stadig paa hunde naar vi er paa besoeg hos venner med "almindelige" ( :-) ) hunde, eller saagar hvis de kommer hos os og har hundehaar paa toejet. Jeg har ikke haft antydningen af en reaktion overfor Ollie, heller ikke hvis han slikker mig paa haanden. Men held og lykke, og sig til hvis du har spoergsmaal, eller vil se et billede af ham saa I kan se hvordan saadan et gadekryds ser ud!
  Hilsen,
  Gitte

  SvarSlet
 2. Jeg håber at jeres lille familie får lov at blive de lykkelige ejere af et lille behåret væsen i det nye år. Jeg er selv vokset op med dyr og tror på at det gør en forskel med sådan en i huset.

  SvarSlet
 3. Jeg håber at det må lykkeds for jer, at finde en løsning (eller det er vel hunderace..) så ønsket kan gå i opfyldelse. Dyr gør så meget godt ved os mennesker.

  SvarSlet
 4. Hej Gitte

  Hvis du skulle komme forbi her igen, så kunne jeg da godt tænke mig at se billede af den pudsige blanding.
  Vi lurer på en Bomuldshund, men er ikke afvisende overfor andre alternativer.

  mange hilsner
  Susanne

  SvarSlet
 5. Du kan sende mig din mail adresse paa gitte@mailway.com, saa skal jeg sende dig et par billeder af Ollie.

  Gitte

  SvarSlet