fredag den 31. oktober 2008

Fredag aften

Familien samlet
Hjemmelavet pizza
En sjat rødvin i glasset
Finale i "Vild med dans".

Noget kunne tyde på, at det bliver en dejlig aften.

søndag den 26. oktober 2008

16 år

I skrivende stund er det 16 år siden, vi startede den gamle Saab for at køre mod Slagelse Sygehus. Vandet var gået, og vores førstefødte ville frem i lyset. At hun første valgte at komme frem næste morgen, var jeg heldigvis helt uvidende om på det tidspunkt.

Klokken 03.14 kom hun til verden. Den yndigste lille pige. 3.340 g. og 51 cm. Hun var helt fin i farverne, da hun kom, og var faktisk rigtig fin.

I morgen skal hun have gaver, og vi skal i byen og spise. For 16 år er da noget at fejre.

onsdag den 22. oktober 2008

Så er jeg i gang

Jakob har været ved børnelægen i dag. Han er blevet priktestet. Han reagerer på stort set alt, så her er der ikke noget nyt under solen. Til gengæld er hans puste-test bedret, så nu skal vi prøve en periode uden astma-medicin. Jeg krydser fingre for, at det må holde.

Efter besøget hos børnelægen måtte drengene og jeg en tur i Bilka. Her var det så, jeg hørte startskuddet. Nu er der købt ind til kalenderpakker. Ikke det hele, men jeg er godt igang. Der er lavet oversigter og regnestykker, for det skulle jo nødig løbe løbsk. Og så var jeg for øvrigt rigtig dygtig. Ikke noget unødvendigt i vognen. Bare lige frem efter sedlen. Så jeg klapper lige mig selv på skulderen.

lørdag den 18. oktober 2008

Følgende mail blev sendt i går......

Hjem-Is bilen kom igennem Kirke Helsinge i dag. Den stoppede som sædvanlig omkring Helsingevej 69. Ved vejkanten stod 2 drenge klar med penge. Chaufføren holdt ind til siden på forventet sted, men kom ikke engang ud af bilen. Han holdt få sekunder og valgte at køre igen - uden at handle med drengene. De 2 drenge er mine sønner - behøver jeg at sige, at de var skuffede, da de kom hjem.

Vores spørgsmål er - mon bilen var tom? Mon chaufføren ikke kan lide at handle med børn?

Nu er de gået til købmanden efter is. Der ved de da, at de får lov til at handle.....

Med venlig hilsen

Susanne Hansen
Kirke Helsinge

torsdag den 16. oktober 2008

Det var rigtig godt

Bedre kan det vidst ikke siges. Vi kørte hjemmefra fredag, efter at have afleveret 3 børn til moster Manne og fætter Viktor. Deres tur gik til Lalandia.

Vi tog turen vestpå - nærmere bestemt til Comwell i Kolding. Vi fandt et hyggeligt sted og spiste fredag aften. Derefter indkøb af lidt godt hygge på værelset. Et godt værelse, en dejlig mand, lidt vin i glasset og et afsnit af "Vild med dans".

Lørdag bød på en god gå-tur i Kolding. En rigtig ose-tur i Kolding Storcenter og en tur i biografen. Vi blev faktisk enige om, at vi ikke havde været i biografen uden børn i al den tid vi har været forældre. En lækker 3 retters menu blev indtaget i hotellets restaurant (det var en del af pakken). Det var skønt at sidde der og være overskudsagtig. Vi skulle jo kun betale for vinen, og kunne derfor vælge lidt høj-røvet. Vi har grinet, vi har hygget os, vi har talt om dybere ting. Vi har spillet kort og spist slik i sengen, og vi har bare været os. Opholdet var en julegave fra min arbejdsgiver. Et gavekort på 2 overnatninger med morgenbuffet og en 3 retters menu. Vi havde ca. 30 forskellige steder at vælge imellem. Det var bare at bestille.

Jeg kunne godt bruge sådan en weekend igen på et tidspunkt. Det var skønt.

Det var nu også godt at komme hjem igen og finde 3 trætte unger. De havde heldigvis også haft en rigtig god weekend.

Nu holder vi efterårsferie. Uden nogen store planlagte projekter. De sidste dage skal nydes, inden hverdagen kalder på mandag.

onsdag den 8. oktober 2008

Nedtælling

Om 2 dage pakker vi bilen og kører på hotel-ophold - en hel weekend - bare os to. Vi har ikke haft en hel weekend for os selv de sidste 16 år, så det skal bare blive godt. Kryds fingre for, at vejret bliver rigtig godt, så der kan nydes noget natur. En café-tur er også på programmet. Jeg elsker en god café latte. Uhm - Jeg kan mærke, at det hele nok skal blive godt.

onsdag den 1. oktober 2008

En spire er lagt - måske......

Jeg kan rigtig godt lige at se "Ha´det godt" om tirsdagen. I går var Marianne Flormann med en træningscoach på vej op af trappen. Et symbol på motivationens 5 trin. Jeg tror, at jeg er et sted mellem overvejelsesfasen og foberedelsesfacen. Jeg har været forbi programmets hjemmeside, og har fundet et program for løbetræning. Et 12 ugers program, der skulle kunne få sådan en som mig til at kunne klareop til flere kilometer. Lige nu kan jeg dårligt løbe 1. Jeg har kopieret programmet og lagt det som dokument på min del af pc'en. Der står sko i gangen, der egentlig godt kunne bruges. Jeg ved ikke rigtig hvad undskyldningen nu er.

Det skal prøves - det kan jeg mærke. Om det bliver på 12 uger, eller om jeg skal bruge 14 eller 15 uger for at gennemføre, det ved jeg ikke. Det varer nok ikke så længe, før jeg går i gang. Er der nogen af jer andre, der har erfaring med den slags programmer?