søndag den 10. maj 2009

Mors dag

Der er ved at være kommet orden på haven nu. De sidste 2 år har vi skullet have nye havemøbler. Det blev så i går. Der er indkøbt 2 sæt hvidlakeret træmøbler - I alt 2 borde og 8 stole. En fin løsning, for vi har efterhånden et stort terasseareal, og med 2 sæt kan vi rykke rundt, afhængig af hvor mange vi er. Billedet her er fra den nye del af terassen, som Bo lavede umiddelbart inden konfirmationen.



Jeg havde besluttet mig for, at der skulle nydes og strikkes idag. Jeg får slet ikke lavet alt det, jeg gerne vil. Desuden er det nu over et år siden, jeg købte garnet til min cardigan. Den har pauset det meste af vinteren, hvor børnene har råbt på hjemmestrikkede sokker. Nu mangler jeg bare 8 pinde på det sidste forstykke. Så kommer det sure med ender og sammensygning. Her savner jeg min mormor. Hun var fantastisk til at klare den del af håndværket.




Når den er færdig, tror jeg, at jeg vil prøve kræfter med et sjal af en eller anden slags. Sådan et jeg kan vikle mig ind i, når der er småkoldt i haven. Sara mener, at det er mere vigtigt, at hun får en lækker sweater. Hun kunne godt ende med at løbe med sejren.

1 kommentar:

  1. Skønne havemøbler.....vi har nemlig nogle magen til :-)

    SvarSlet