torsdag den 25. juni 2009

Sommerklar

Jeg prøver at fortrænge, at dagene nu begynder at blive kortere. Jeg vil nyde sommerdagene og jeg skal sidde på min terrasse og sluge solstrålerne om aftenen. Det skal blive rigtig godt.

Vi har været til dimission i dag. Sara er færdig med 10. klasse og dermed ude af folkeskolen. Hun har fået et rigtig flot afgangsbevis med sig, og er nu mere end klar til at indtage gymnasiet efter sommerferien. Jeg er stolt af hende. Hun har formået at bevare det løft hun gav sin faglighed og sine karakterer på efterskolen sidste år, til trods for, at 10. kl. ikke har været nogen succes.

Sommerferien byder på Costa del Baghave i år. Det var en del af aftalen, da vi købte hund. Desuden har de store børn bedt om en ferie, hvor vi bare slapper af hjemme. Vi har nogen aftaler om endags-ture. Blandt andet en tur til Egeskov på Fyn. Ellers skal vi bare nyde tiden og hinanden. Det skal nok blive godt.

2 kommentarer:

  1. Costa del baghave er bestemt ikke at foragte, hvis vejret fortsat arter sig som nu. Og tillykke med Sara. Må være ligeså stort for dig!

    Og ja - jeg går jo sådan og håber, at vi lige støder på hverdandre dernede på Egeskov :-)

    SvarSlet
  2. Hvor lyder det bare skønt! Der er noget rigtig varmt og livsbekræftende ved at følge med i jeres familie her på bloggen ;-)

    SvarSlet