lørdag den 4. juli 2009

Opdatering på en solrig lørdag

Så holder den herude. Min nye flotte 7-gears cykel. Hvid med cykelkurv, pumpe, lygter og hele hvad der ellers må være på sådan en lækker ting. Og for første gang i mit liv har jeg også købt en cykelhjelm. Jo, det har jeg faktisk. Selvfølgelig en hvid, der matcher cyklen. At jeg ligner en klovn med den på, er der vidst ingen tvivl om, men jeg kan jo høre min egen stemme, når jeg taler cykelhjelm til børnene. Så jo - det er meningen, at den skal bruges.
Dodo tror, hun er en gravhund.....
Den lille og ellers så smukke hvide hund lever livet i haven. En gang imellem koster det et ekstra bad, men jeg er ganske sikker på, at hun er godt tilfreds med at være landet hos os. Hun er lidt stille i de her dage. Jeg troede, at det måske var varmen, men da jeg fik rigtig fat i hende igår, kunne jeg konstatere, at hendes mund er fyldt med små rokketænder, og at hun ikke har en eneste af de små fortænder tilbage i undermunden. Mors lille hund..
I morgen står den på gæster - forhåbentlig i haven. Min søde mand har fødselsdag, og skal selvfølgelig fejres. Der er købt gave, men det skal selvfølgelig ikke røbes her.
God weekend derude.

4 kommentarer:

 1. Øj, hvor er den skøn! En hund der en gang var hvid ... Der er vist ingen tvivl om at den er havnet det helt rigtige sted.

  God fødselsdag og god sommer! Er du frisk på en cykeltur på din nye cykel er vi i Kalundborg næste weekend.
  :-)

  SvarSlet
 2. Sofie - vi ses - men jeg snupper altså poloen.

  SvarSlet
 3. Ih ja, en ægte coton-gravhund, det kender vi også her ;-)
  Og ha' en dejlig fødselsdag.

  SvarSlet
 4. Hehe.. Hvor er hun fin :-) Så er det vist badetid igen..

  SvarSlet