onsdag den 12. august 2009

The end...

Slut med sommerferie, og slut med et kæmpe arbejde. Mit sjal blev færdigt i fredags. Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet og har allerede fundet mig selv pakket ind i det - i en kølig stund på terassen.Min fødselsdag var en rigtig dejlig dag. Jeg havde hele familien hjemme fra morgenstunden og kom op til morgenbord med flag og flotte gaver. Sara havde lavet fødselsdagskortet til mig. Hun gør det meget i ugler for tiden. Nogle rigtig flotte og sjove nogen af slagsen. Der var taske, mælkepisker og et par rigtig fine ørestikker fra alle dem herhjemme.
Familien var til grill på terassen om aftenen. I år var der nemlig bestilt rigtig godt vejr. Da alle var gået hjem, sad Bo og jeg alene ude ved bålfadet med en sjat vin og fik en god snak og nød ellers bare at være til.

Vores ferie har været fantastisk. For første gang i en længere årrække, har vi ikke været nogen steder. Jeg troede, at jeg ville mangle det, men jeg fandt roen herhjemme, og har virkelig nydt det. Vi har holdt ferie lidt forskudt for hinanden for at dække børnenes ferie bedst muligt. Det har på en eller anden måde gjort, at vi alle føler, at vi har haft lang ferie. Bo startede arbejde i mandags, mens børnene og jeg tog et par dage til. I dag er vores hverdag så startet. Jonas i 4. kl. og Jakob i 8. Sara har haft sin første dag på gymnasiet. Helt alene og uden at kende nogen. Jeg er stolt af hende. Og samtidig sender jeg en venlig tanke tilbage til hendes efterskoleår, som nok er medvirkende til, at hun tager tingene, som hun gør nu.
Nu starter en ny nedtælling. Ligesom sidste år, har Bo og jeg et weekendophold for to, der skal bruges. Vi glæder os rigtig meget og prøver lige nu at finde ud af, hvor vi gerne vil være. Der er flere gode muligheder. Det bliver, hvad vi selv gør det til, og jeg lover, at vi nok skal gøre det godt.

4 kommentarer:

 1. Årh, hvor er du go'! Det sjal er da bevis på, hvor mange fine sommertimer du har haft.

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig fødselsdag - og et forsinket til lykke, tror ikke jeg nåede det på FB.
  Sjovt, for her er "man" også startet i 4., 8. og 1. g.....

  SvarSlet
 3. Skønt sjal og lækre gaver... nums :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare flot det sjal!!!

  SvarSlet