torsdag den 11. marts 2010

Utrolig smuk morgen
Udsigten fra mit stuevindue har flere gange været fremme her på siden. Men nu må jeg altså bare dele igen. Billedet er fra i mandags - taget tidligt om morgenen. Det var så fint at se på. Billedet siger lidt, men jo slet ikke hele sandheden.

Jeg tror aldrig, at jeg bliver færdig med den udsigt. Da vi flyttede ind for mange år siden, var baghaven omkranset af meterhøje træer. senere fik vi klippet dem lidt ned. Først for 4 år siden fik vi fældet og fræset rødder og sat en fin hæk i stedet. Pludselig kunne jeg se Løve mølle fra mit vindue. Der er vel omkring 10 km. derud, så det er lidt vildt.

Mies fødselsdag blev en stille dag. Sara og jeg var i byen og købe fine blomster til hende, og herefter var der bare dømt fredag med alt hvad det indebærer. Jeg kan mærke, at tankerne flyver lidt ekstra i de her dage. Det er filmen, der kører igen. I går var det dåbsdag. En lidt speciel en af slagsen, da den jo blev holdt på sygehuset. Det er absolut ikke noget, der vælter mig eller får gråden frem. Det er mere minder og tankespind af den rolige slags. Der var dog en enkelt bemærkning, der nev lidt. Mies lillebror havde en bemærkning på Facebook, hvor han skrev, at han ville ønske at han havde set hende.....

3 kommentarer:

 1. Den udsigt er i sandhed smuk! Og åh hvor rørende sagt. Det var lige så jeg fik kuldegysninger. Det er en ting jeg ofte tænker på i forhold til mine egne børn. De har jo aldrig mødt Elisabeth, men hun vil for altid være en del af deres historie.
  Tillykke med Mie. Hendes historie har gjort stort indtryk på mig. Jeg kunne faktisk også godt have tænkt med at have mødt hende.

  SvarSlet
 2. Sikken en udsigt du har - den kan man da kun nyde!
  Jeg fik helt kuldegysninger af din søns kommentar om Mie på Facebook - så fint og eftertænksomt.

  SvarSlet
 3. Kuldegysninger over hele linjen herfra. Tænk at have sådan et landskab og sådan en solopgang lige uden for sit vindue. Jeg flytter nok aldrig så langt væk fra byen selv, men tager det hele ind når vi er i sommerhus. Landskab, solopgang og solnedgange.

  Jeg kan godt forstå hvorfor din søn gerne ville have mødt Mie. Sådan ville jeg også have det hvis jeg havde en død storesøster jeg aldrig havde mødt. Det tænker jeg tit på i forbindelse med My og lillebror, når han kommer.

  SvarSlet