søndag den 21. december 2014

Kom bare an jul

Hvis nogen spørger mig, hvor december blev af, så kan jeg ikke svare. Jeg er i den grad blevet fanget i det i år. Planlægning og styr på tingene har været en by i Rusland. Hvorfor det blev sådan, aner jeg ikke, men det er fakta.


Nu er vi landet. Jeg har ønsket pigerne på kontoret glædelig jul, og jeg har fået børnene hjem på juleferie. Vi har fået styr på gaver og julemad, og der står kun et par enkelte ting på indkøbslisten. Nu kan jeg mærke at jeg lander, og at roen indfinder sig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg nyder det. 

Julen skal holdes hjemme igen i år. Vi bliver bare 9 omkring bordet og der er planlagt hygge og pakkeleg. Juledag er vi bare vores lille familie, og så går det ellers løs med julefrokost 2 dage i træk. Ellers har vi lagt så få planer som muligt, så vi bare kan gøre, som vi har lyst til.

Nu vil jeg smutte en tur rundt i Blogland, for det er længe siden.

12 kommentarer:

 1. Hvor er det fint - vi er også bagud her....har endnu ikke købt juletræ, men vi når det nok (selvom det kan jeg jo ikke blive ved med at bilde mig selv ind ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi når det som regel. Og det bliver også altid som det skal være. Og hvis jeg skal være ærlig, så er juletræet på billedet fra sidste år, for så langt var jeg nemlig ikke nået :-)

   Slet
 2. "bare 9 om bordet" du milde kineser, det kræver da et vist organisationstalent! Julen er en dejlig tid, hvor man kan se familien til gode julefrokoster, og hvor der også skal være tid til bare at flade ud. Glædelig jul til dig og familien!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu ikke så voldsomt Hanne. Vi har jo i mange år været 5 plus det løse i hverdagene. Glædelig jul til dig.

   Slet
 3. Det er et meget smukt træ - rigtig glædelig jul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame. Det er et billede fra sidste år, men træet i år er nu heller ikke så tosset.

   Slet
 4. Bliver I kun ni i år?.... Så er det jo en ren afslapningsjul I skal holde.. :-)

  (Ironi kan forekomme)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg fornemmer en snert af ironi :-) Det bliver afslapningsjul i år. Det bliver dejligt.

   Slet
 5. Dejligt at du er landet, og selvfølgelig når du det hele og I får en dejlig jul sammen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Inge, det er egentlig noget pjat, sådan at føle sig bagud hele tiden. Vi har alle år nået at blive færdig til tiden, og det gør vi selvfølgelig også i år.

   Slet

 6. Med så smukt et træ, er stemning sikret :D God jul!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - og god jul til dig.

   Slet