tirsdag den 25. november 2014

Mit nye værelse

Først vil jeg lige fastslå, at jeg bagte æbleskiver igen i fredags. En dobbelt portion - lavet på samme tid, for jeg satte 2 pander på komfuret. Der blev sat pris på mit hjemmebag, så det var hele besværet værd.

I dag sidder jeg på kontoret. Ikke der, hvor jeg plejer, så der er ikke nogen kontorkat. Jeg har fået mit eget værelse herhjemme nu, og muligheden for at arbejde hjemme er også blevet en realitet. I dag er Bo hjemme, for der er service på gasfyret. Derfor blev det også min første hjemmearbejdsdag. Jeg er ikke noget stort lys ud i teknik, så det er kun rart, at han har kunnet hjælpe mig med at sno kablerne rigtigt og få forbindelse til printeren, og hvad ved jeg. Det er stadig meningen, at langt de fleste timer, skal lægges på kontoret med kollegerne, men det er nu en god ting også at kunne trække i trådene her hjemme fra.
 
Her er rigeligt plads, så Bo har lavet et bord til mig af en god stor køkkenbordsplade. Sådan en med ekstra dybde og et par meter i længden. Når jeg pakker mit kontor sammen, kan jeg bruge det som sybord. Der er fint plads til både saks, symaskine, kaffekop og rod på en gang. Jeg glæder mig til at komme lidt i gang med den slags igen.
 
På lørdag er det tid til julefrokost med pigerne fra kontoret. Vi har besluttet at udelukke mændene i år, og chefen har inviteret os på Skodsborg Kurhotel  til velvære og god mad. Jeg har aldrig været der, så jeg glæder mig rigtig meget.
 
Nu er pausen forbi, så jeg vil igen tage arbejdskasketten på, lave løn til nogen folk, og få nogle afstemninger til at gå op.

6 kommentarer:

 1. Ih, hvor skønt med en hjemmearbejdsplads! Det drømmer jeg også sommetider om. Meeen da selvdisciplin ikke lige er min stærkeste side, er det måske meget godt, at jeg ikke har det? Selvfølgelig satte dine gæster da pris på dine hjemmelavede æbleskiver :-) To pander - så skal man da lige holde tungen lige i munden!

  SvarSlet
 2. Skønt at kunne arbejde hjemmefra ind i mellem, det bruger jeg også af og til, men jeg har ikke så gode forhold som du har fået. med eget værelse und alles. :-)

  SvarSlet
 3. Det er dejligt, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Og hvor lyder det spændende med velvære og lækker mad på Skodsborg Kurhotel!

  SvarSlet
 4. Det er FEDT at kunne arbejde hjemmefra - jeg stornød det i flere år. Det var også rart ikke at skulle stresse, hvis man vågnede til fx en voldsom snestorm.

  SvarSlet
 5. Skønt med muligheden for hjemmearbejde og ikke mindst dit eget værelse med sybord :-)
  Skodsborg Kurhotel skulle være ren luksus, så mon ikke det bliver en rigtig dejlig oplevelse?

  SvarSlet
 6. Tillykke med dit nye arbejdsværelse!

  "Skodsborg Kurhotel" lyder rigtig godt, sådan lidt upper-classs, og det så endda oveni at du har fået så fine forhold at arbejde hjemme under. Jeg synes, at når man skal arbejde hjemme, skal det være under fine forhold. På hospitalet spurgte de mig, om jeg kunne lide min lejlighed og det kunne jeg jo kun bekræfte, og hvis jeg skulle arbejde hjemme jeg meget gerne arbejde hjemme, for min lejlighed er indrettet efter alle kunstens regler og lige efter mine ønsker

  SvarSlet