onsdag den 15. april 2015

Ikke mere ferie i denne omgang

Ferien kom og gik, men heldigvis gik den rigtig godt. Vi fik ikke ordnet noget af det, vi have planlagt. Til gengæld er det gamle brændeskur pillet ned og kørt væk, og der er sket en masse i haven. Det gode vejr må bruges, når det er der. 

Påsken blev brugt med børnene. Vi hyggede sammen og de var i biografen og en på en overnatning hos sin moster. På den måde blev det aldrig for meget, selv om vi var mange under tag. Der er blevet gået ture og spist god mad, og der er blevet snakket til klokken var langt over sengetid. 

Efter påskedagene havde vi et par hverdage for os selv. Den ene blev brugt på shoppetur og gennemført hygge med Inge. Vi indtog Slagelse til indkøb og god frokost, med efterfølgende kaffe hjemme i gårdhaven. Midt i projekt pil ned og ordne have. En anden gang skal jeg sørge for, at der ser lidt bedre ud.

Vi er nu startet igen. Det er lidt hårdt, når uret ringer, men egentlig ikke så tosset. Jeg er jo også glad for min hverdag. Timerne er dog for få i denne uge. Mor er indlagt med lungebetændelse, så der er nogle ekstra ture til Slagelse. Hun er heldigvis i bedring og har udsigt til at komme hjem på fredag. 

Og så vil jeg ellers afslutte mit lidt rodede indlæg her med at fortælle, at mit nye kamera er landet. Med ikke mindre end 3 dages forsinkelse. Jeg havde det lidt, som hvis juleaften var blevet rykket. Nu skal der leges og leges og leges. Vi skal blive dus, og jeg skal finde ud af, hvad det kan. Der ligger en manual inde på bordet. Måske jeg skulle starte der. 

14 kommentarer:

 1. Hvis du kalder dette indlæg rod, så er det noget af det skønneste rod jeg kender til. Det er jo sådan hverdagen er, dejlig rodet med lidt af hvert i en skøn blanding.
  Tillykke med dit nye kamera, nu mangler vi bare billederne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har da ret Pia. Hverdagen rummer generelt rod, og det er måske i virkeligheden sådan, jeg helst vil have det. Billederne kommer. Det lover jeg.

   Slet
 2. Ferie er tit en anelse mere strabadserende end en gennemsnitlig arbejdsdag, men bare det at lave noget andet giver luft til hjernen - og jeres ferie lyder vældig tilfredsstillende. Tillykke med kameraet glæder mig til resultaterne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har tit lavet det nummer. At planlægge en hel masse for så at lægge planerne på hylden og bare nyde. Sådan må det være.

   Slet
 3. Sådan skal en ferie være: Med plads til spontanitet :-)
  Tillykke med det nye kamera - nu må vi så nok snart se nogle resultater af dets præstationer, ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer lige om lidt Ellen. Jeg kikker på det :-)

   Slet
 4. God bedring til din mor og tllykke med kameraet. Også jeg glæder mig til at se billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frue. Du skal få billeder

   Slet
 5. Det er altså skønt når der er indlæg fra dig. God bedring til din mor.
  Skal vi glæde os til billeder her på bloggen??+

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg må til at finde bloggen frem igen. Og med den billederne. Der kommer bare hele tiden en masse virkelighed i vejen og forstyrrer mine planer :-)

   Slet
 6. Der er da hygget helt igennem i det lille hjem og det er da så skønt, når I er så spredt i hverdagen.
  Og så var der roen efter påske hvor I kunne slappe af. Det lyder som en dejlig påske.
  Og så rigtig god bedring til din mor :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er vidst gode til at lade tingene være og bare være selv. Især når der er god tid til det. Erfaringen siger, at vi når det hele alligevel.

   Slet
 7. Det var en super god dag vi havde sammen, jeg forstår ikke helt det med rod.. Vi havde da fin og god plads til at indtage kaffen i jeres fine gårdhave.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigelig plads ja, men knapt så hyggeligt, som det somme tider har været.

   Slet