fredag den 24. april 2015

Jeg har skudt fugle

Både mejser, grønirisk og svaner. Jo da - jeg prøver og jeg leger med mit kamera. Jeg er vildt imponeret af min nye evne til at zoome. Det gør det hele lidt sjovere. Nu skal jeg bare have fundet et ordentligt etui til det, så jeg kan smide det på bunden af tasken og tage det med mig over alt. 
Fredagen er landet. Med fredagskage og planer om den gode hjemmelavede pizza. Præcis som vi plejer. Ugen har budt på en halv spontant fridag, og i det hele taget er jeg ved at være landet i hverdagen efter påskeferien. Det holdt hårdt, for mors indlæggelse kom til at vare en hel uge. Nu er hun hjemme igen. Med midlertidig ilt installeret i huset, som skal bruges 16 timer i døgnet. De forventer, at hun kommer til at slippe det igen, når hun er kommer sig helt over sin lungebetændelse, så det håber vi. 

Denne weekend skal bruges i godt selskab. I morgen skal vi i sommerhus og spise hos gode venner, som vi ikke har set siden nytår, og på søndag skal vi til fødselsdag hos min søster. Det lille Lumix skal med begge steder, så mon ikke jeg vender tilbage her....

5 kommentarer:

 1. Så det er et Lumix, du har investeret i! Tillykke med det. Det tror jeg ikke, du fortryder; det er ret utroligt hvad det lillebitte kamera kan præstere.

  SvarSlet
 2. Tillykke med dit nye legetøj, jeg er imponeret over at du vælger fugle som motiv, dem er du da ellers ikke så glad for.. :-)
  Jeg bruger en lille tyk barnesok som etui.

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder! Tillykke med det legetøj.

  SvarSlet
 4. Håber du stadig leger videre og at vi får set nogle af "skuddene" :-)

  SvarSlet
 5. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvarSlet