tirsdag den 23. december 2014

Stille nydning

Nogen er kørt til Slagelse for at se Hobitten. Nogen er faktisk resten af familien, så nu er jeg alene hjemme med hunden. Og inden nogen skal finde på at synes, at det er trist for mig, så vil jeg understrege, at det er mit eget valg, og at jeg har glædet mig til et par timer helt alene i huset. Jeg elsker når flokken er samlet, men jeg nyder i den grad også min alenetid. 

Vi er godt på vej nu. Jeg tror faktisk, at vi har styr på det hele. Grøden til ris a la mande er til nedkøling nu. Ænderne og stegen ligger i køleskabet, og der er rå mængder af vanillekranse og brune kager i dåserne i bryggerset. 

Jeg har overvejet, om jeg skulle smutte i Loop, mens de andre er ude af huset, men nej - juleferie - så jeg bliver hjemme. I øvrigt kan jeg pudse glorien og fortælle, at jeg har været i træningscentret 2 - 3 gange om ugen, siden jeg sagde det højt i oktober. Jeg elsker at få arbejdet kroppen igennem, og jeg kan allerede mærke, at det giver bonus. Jeg er aldrig træt i ryggen mere, og jeg bliver ikke øm i min e kontormuskler på samme måde. Status er, at jeg kan lide det, og at det gør godt for mig, så det har jeg tænkt mig at blive ved med. 

Jeg er ikke sikker på, at jeg når til tasterne mere på denne side af juleaften, så jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul - jeg håber at den må blive, som I ønsker det.


14 kommentarer:

 1. Rigtig glædelig jul til dig Susanne og tak for alle dine gode kommentarer hos mig i året der gik.

  Det der Loop lyder rigtig godt, og jeg overvejer selv noget lignende. Det med at få hele kroppen kørt igennem 2 - 3 gange pr. uge lyder så sundt og godt.

  Jeg kan godt forstå, du nyeder et par timer alene, og når der nu er styr på julen, kan du tillade dig al den nydning, der er i verden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne - og i lige måde. Det er kommentarerne, der får bloggene til at leve i min verden. Loop er at anbefale, Lige nu tror jeg, at første måned koster under 10 kr.

   Slet
 2. Rigtig glædelig jul til dig og din familie. Det er så godt og rigtigt at få arbejdt kroppen igennem, og jeg ved, at jeg burde... Men til gengæld traver jeg nogle meget lange ture... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Til gengæld bliver de lange traveture ikke til så meget her. Måske fordi der også her ligger en køretur foran, hvis vi ikke bare vil trave på kedelig landevej med biler i lidt for høj fart.

   Slet
 3. Alenetid er så godt...den skal nydes. Hobitten var nu også god ;-)
  Glædelig jul til dig og dine Susanne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt Anne - selskab er godt, men alenetid er absolut heller ikke at foragte. Så længe der er balance vil jeg nyde begge dele.

   Hobitten er vidst alt for lang til mig. Jeg har heller ikke set nogen af de andre.

   Slet
 4. Jeg ville også vælge biffen fra. Her er flæsk, medister og hamburgerryg kogt. Grønkålen og anden står til optøning, og risalamanden lige blevet færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nok at se til, og biffen er ikke noget savn for mig.

   Slet
 5. Glædelig jul til jer og hvor er du sej med LOOP Jeg har svigtet den sidste uges tid, men efter nytår er jeg klar igen, måske allerede mellem jul og nytår, hvis de har åbent :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde også en ugepause i december. Sådan måtte det bare være. Men lysten er der, og så er det bare om at smede, mens jernet er varmt...

   Slet
 6. I må have en rigtig glædelig jul sammen, alle sammen. :-)

  SvarSlet
 7. Alenemor er dejligt, men det er sammenvævet med familien også :^)
  Glædelig jul til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Kari. Det er noget med balance i tingene.

   Slet