tirsdag den 31. marts 2015

Hej.......

Jeg hedder Susanne og det er mig, der en gang skrev her, når jeg lige kom forbi. Nej okay - jeg behøver måske ikke at præsentere mig igen, men det er da lige før. Sidst jeg sad og skrev, var det d. 5. marts, så nu er det sidste chance, hvis jeg skal nå mere i denne måned.

Og hvad laver jeg så, når jeg ikke skriver? Jeg følger da med. Jeg lusker rundt i blogland og ser, hvordan det går der, hvor jeg altid har fulgt med, og hvor jeg nyder billeder og nyheder. Hvad der har sat sig på  min egen skrivetrang, ved jeg ikke. Jeg har bare konstateret, at den har ligget i dvale.

Som så mange andre, ser vi frem til påsken lige nu. Da vi ikke har nogen skolebørn hjemme, er ferien ikke startet endnu. Bo har vagt hele ugen og dermed også i påskedagene. Han skal dog kun møde ind ved behov i helligdagene, så vi krydser fingre for, at vi får lov at holde fri. Vores sidste feriedage er gemt til næste uge. På den måde får vi en god lang ferie, når påskedagene kommer oveni. Vi bliver hjemme, for der er nogle depoter i huset, som vi er enige om, at vi skal have gjort op med. Sådan et rum, hvor der altid er plads til lidt mere, og kæmpe skab, som vidst også rummer ting, som vi for længst har glemt. Det har længe været et punkt på listen, men nu skal det altså være. 

Lige om lidt er flokken samlet. Sara kommer i dag og Jonas i morgen. Jeg glæder mig til at have dem samlet igen. Vi skal påskehygge og vi skal bare være. Og ind imellem vil jeg sætte mig og skrive lidt. Det må være på tide at komme lidt på banen igen. 

14 kommentarer:

 1. Åhh ja men en måneds pause er da ingenting !!!!! ;-)

  Der er vist ingen andre end os selv der forpligter til at skrive ofte og regelmæssigt men hyggeligt at se dig igen og god påske :-)

  SvarSlet
 2. Det er rigtigt. Der var en gang en der skrev, at man hverken skal undskylde eller melde afbud her, og det er da rigtigt. God påske til dig ogås.

  SvarSlet
 3. Vi behøver jo heldigvis bare at skrive, når vi har tid og lyst :-) Men jeg synes, jeg kan mærke en afmatning med hensyn til at blogge - der er mange, der kun skriver i ny og næ nu eller som slet ikke skriver mere.
  Rigtig god påske, Susanne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja -jeg har lagt mærke til, at det ligger lidt stille. Jeg vil egentlig gerne, det bliver bare ikke rigtig til noget. Jeg tænker, at det er fordi jeg sidder og kikker i skærme hele dagen på arbejde, at jeg ikke får åbnet, når jeg kommer hjem.
   God på påske til dig.

   Slet
 4. Jamen hej Susanne ! ;-)
  En gang i mellem er der jo lidt udfald på linien for de fleste af os, men vi bestemmer jo heldigvis selv, så pyt med det. Jeg læser glad med, når der er nye pip, og så er det lige meget om der er en dag eller en måned i mellem.
  God påske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Frue.....
   Det er det, der så herligt ved dette forum - at der altid er nogen, når man vender tilbage. Det glæder mig. God påske hos jer.

   Slet
 5. Hej Susanne, åhh hvor jeg kender det, nogen gange er der bare ikke rigtig noget at skrive om - eller jo det er der, men ordene falder bare ikke så let.
  Rigtig god påske - forhåbentlig med hele familien samlet.
  Hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo ikke fordi, jeg ikke laver noget. Det bliver bare ikke altid til ord. Og den virkelige verden tager jo også en god del af tiden.

   Slet
 6. Nej du er ikke helt glemt ;-) Jeg har tilfældigvis set dig dukke på hist og pist, så jeg vidste der var liv i dig.
  God påske til jer alle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg lusker jo rundt ind imellem. Og lægger lidt spor :-)
   God påske hos jer.

   Slet
 7. Jamen hej, fremmede - det kunne da være hyggeligt at se dig komme lidt mere på banen igen :-) - og god påske ønskes herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hellog stranger. Og det er så mig. Jeg skal nok - og rigtig god påske til dig.

   Slet
 8. Jamen hej med dig.. er du sikker på det er Susanne og ikke Johanne du hedder.. :-)
  Der er jo heldigvis flere andre medier at holde kontakten på, men rart at se dig her igen, og snart også i den virkelige verden. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - hvad var det nu..... Jeg nød jo min tid som Johanne. Det er helt sikkert. Jeg glæder mig - rigtige møder er nu slet ikke så tossede.

   Slet