mandag den 16. juni 2008

Jeg glæder mig

Om to uger kommer Sara hjem fra efterskole. Planerne om et år mere er lagt på hylden, så hun kommer hjem for at blive. Jeg glæder mig helt vildt.

Beslutningen om at komme hjem blev taget i sidste weekend. Hun kom på efterskole et år før beregnet, så derfor var der også reserveret til det kommende skoleår. Hun har haft et helt fantastisk år og har udviklet sig i positiv retning.

Vi herhjemme har også haft det godt. I starten var det underligt, at hun manglede, når vi skulle spise. Men når vi så fik en glad pige hjem i weekenderne, gav det hele mening.

I dag har vi holdt fri og har set på ny skole i lokalområdet. Vi har været på cafe og har hygget os, inden hun tog tilbage til Jylland for at nyde de sidste 14 dage og få de sidste 2 eksamener overstået.

Jeg er helt fyldt op af følelser. Jeg får tårer i øjnene, når jeg tænker på, at hun snart skal sige farvel til alt det hun elsker og holder af på skolen. Og jeg får tårer i øjnene, når jeg tænker på, at hun snart kommer hjem. For pokker, hvor bliver det dejligt.

2 kommentarer:

  1. Vi glæder os også rigtig meget. Det bliver dejligt at få hende hjem igen :)

    SvarSlet
  2. Det her er altså vand på min lille mølle...;-) Den der snurrer tanker om moderrollen rundt i mit hoved. Det gør det endnu mere tydeligt, hvor meningsløst det er at have døde børn og hvor meningsfuldt det er at have levende børn. Det må være smertefuldt at give slip på sine levende børn, men så ser man jo, hvad det fører til for barnet. Som du skriver; Sara mangler ved spisebordet, men så giver det mening at se hende glad, når hun kommer forbi. Det er i hvert fald, hvad jeg får ud af at læse dit indlæg. Skønt!
    Kram fra Heidi

    SvarSlet