fredag den 27. juni 2008

2 i Jylland og 1 på Sjælland...

Ja - det er altså mine børn, jeg taler om. Det er godt nok underligt.

Jonas er taget afsted til stort fodboldstævne, der varer hele weekenden. Min lille store dreng, der lige er blevet 9 år er drevet helt til Jylland til på søndag. Uden far og uden mor. Det passede ham helt fint. Heldigvis har hans kammerat taget sine forældre og deres campingvogn med, så han sover hos dem.

I morgen vender billedet. Så har jeg 2 på Sjælland og 1 i Jylland. Jeg skal over og hente Sara på efterskolen. Det bliver vidst en underlig dag. Det bliver hendes første store og rigtige voldsomme farvel. Farvel til lærere, omgivelser, en masse dejlige mennesker, få rigtig nære veninder og vidst også en kæreste. Det gør helt ondt at tænke på det. Samtidig bliver det jo fedt at få hende hjem igen. Hun har haft et fantastisk år. Både socialt og fagligt. Vi har købt en gave til hende, som tak for billedet hun har malet og for at have hævet sine karakterer rigtig fint. Jeg glæder mig allerede til at give hende den.

Nu skal hun holde en uges ferie herhjemme med sin far og sine brødre. Jeg snupper lige en uge mere på job, inden jeg slutter mig til turisterne. På den måde får vi strakt det lidt, så vi dækker ungernes ferie med 4 uger. Godt vejr og glade børn må gerne være faste ingredienser.....

1 kommentar:

  1. Glædelig ferie Susanne.
    Det er så skørt at følge med her. Jeg får helt sommerfugle i mavsen af at måske er det min familie om 10 år, bare i Nørrebrosk udgave... JEg nyder at læse med her, I er så hyggelige :o)

    SvarSlet