torsdag den 26. september 2013

Jeg skulle også....

Når vi får tid, måske på lørdag, jeg skal også have gjort.....

Da vi tidligere på året rev det gamle køkken ud, var der som bekendt en del af det, der genopstod som lejrkøkken i mit bryggers. Det fungerede perfekt og der gik ikke mange dage, før vi havde styr på vores ting. Den store bordplade gav plads til microovnen og nogle af de ting, der bare ikke var plads til andre steder. At jeg så i mellemtiden måtte ordne tøj på stuebordet, måtte jeg jo bare tage med uden at klage - så det gjorde jeg.

Vi har nu brugt vores køkken i et stykke tid. Vi nyder det og er rigtig glade for, at vi endelig fik det lavet. Indtil nu har jeg stadig ordnet tøj på stuebordet og fundet ting på det store bord i bryggerset, for vi var vidst gået lidt i stå. Deraf overskriften. Jeg skulle også, jeg burde, og så videre....
 
I går kom der noget til mig. Når man nu ikke kan finde en pose med tid, så må man søge lidt ekstra energi et eller andet sted. Hvor det kom fra, ved jeg ikke. Men da jeg kom hjem fra arbejde, blev tøjet sorteret og lagt væk, og stuebordet står nu fint uden noget, der ikke bør være der. Bagefter gik jeg i bryggerset og fik sorteret, smidt ud og lagt på plads. Nu står også bordet i bryggerset og ser ud, som jeg gerne vil have det. Og det sjove ved det hele er:
 
Jeg var færdig på 20 minutter!!!

16 kommentarer:

 1. Det er ret interessant at læse dit indlæg.
  Et bevis for at tingene egentlig ikke tager så lang tid, men det fylder i hovedet... den der med burde burde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tit tager det længere tid at få skrevet den lille gule seddel end at udføre opgaven :-)

   Slet
 2. Hvor er det bare typisk - tror jeg i hvert fald - at man går som katten om den varme grød, fordi man tror noget er tidskrævende og/eller besværligt, og så er det overstået på 20 minutter. Tillykke med de blanke borde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frue. Jeg nyder dem. Og skælder ud på dem, der roder.

   Slet
 3. Hehe.. ja tanken om noget der skal gøres, tager ofte mere energi og tid end selve opgaven nogle gange tager at løse..

  SvarSlet
 4. Jeg kan være enig med de andre: Opgaver kan vokse sig enorm inde i hovedet, men når man så går i gang med dem, tager de ingen tid. Jeg har det ofte sådan, når jeg skal pakke til en ferie eller hvis der hænger noget tøj, der skal stryges.

  Dejligt at du nu har hele to ryddede borde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har et par stykker mere af slagsen.Burde egentlig bare gå i gang.

   Slet
 5. Hvor jeg kender det, sådan har jeg det med papirer i skuffen, det er svært at komme i gang, men det tager ikke ret lang tid når man først er startet. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Papirbunker kan blive ufattelig høje. Jeg kender det godt. Også selv om mappen er lige i skabet og hulmaskinen ved siden af.

   Slet
 6. Hmm, måske skal jeg huske det på lørdag ;-)

  SvarSlet
 7. Hæ hæ ja... Nogle gange skal man bare tage sig sammen og få det overstået ;)

  SvarSlet
 8. Det er klassisk, og det er åbenbart ligegyldigt hvor gammel man bliver, for man lærer det vist aldrig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåh - jeg troede måske. Men du har sikkert ret :-)

   Slet