fredag den 20. juni 2014

Blogskriver - hvem, mig?

Det løber godt nok stærkt, det liv der leves ved siden af Blogland. Heldigvis byder det liv fortrinsvis på gode oplevelser og point på glædeskontoen, så der skal ikke klages. Jeg har flere gange haft sat mig for at skrive nogle kloge ord, men enten har jeg ikke været så klog, eller også har det bare ikke været tiden til det. Måske jeg bare er angrebet lidt af skriveblokering.

Vi har ligget vandret på arbejdet (ikke på bordene, men sådan i overført betydning), men der har også været tid til at holde lidt fri. Onsdag bød på pigetur i København. Sådan en tur uden en far og et par brødre. Rent tøse-hygge, som vi kalder det. Kameraet var med, og det blev brugt flittigt, da vi tog på kanalrundfart.Vores hovedstad er fantastisk set fra båden. Jeg så steder, jeg aldrig har set, og pludselig var der gået en time, og vi var i land igen. Det tog os ikke lang tid at finde en lille café, for man bliver jo sulten af havluft. Jeg var hjemme alt for sent, men pyt, dagen var det hele værd.

10 kommentarer:

 1. Skønne billeder fra jeres tøsehyggetur! Sådan en dag er god for sjælen. København er så utrolig smuk fra vandsiden - jeg oplevede det sidste år, da jeg tog med HT-vandbussen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke sidste gang, jeg har taget turen. Jeg kan både tåle at se og høre det hele igen. Vores dag var skøn, og sidste chance i denne omgang i hovedstaden. Lige om lidt flytter hun til Jylland igen.

   Slet
 2. København er en dejlig by, og den viser sig fra sin smukkeste side, når man ser den fra en af turistbådene. Jeg plejer også at tage en kanalrundfart hvert år, for jeg vil se, om byen har ændret sig. Det skal være strålende vejr som på dine billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var min første tur, men ikke den sidste. Vi havde fantastisk vejr. En smule blæst ude på det åbne vand, men slet ikke noget, der kunne ødelægge det gode humør.

   Slet
 3. En datter-hyggetur er bare det bedste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det. Og vi trængte. Det er ind imellem længe imellem.

   Slet
 4. I var super heldige med vejret til jeres tøsetur.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var vi Inge. Dagen efter var der skruet ned på den store termostat.

   Slet
 5. Det løber nemlig rigtigt stærkt det liv. Vi må bare prøve at følge med i det vigtigste og nyde de dejlige stunder det også byder på, som I har gjort her. Kanalrundfart har jeg tilgode. Vi har gået turen så langt vi kunne.

  SvarSlet
  Svar
  1. I må give jer selv turen, næste gang chancen byder sig. Det var en rigtig god oplevelse. Guiden fandt en fin balance mellem informationer og tid til bare at kikke og lytte til vandet.

   Slet