tirsdag den 24. juni 2014

Nedtælling

Nu er det lige ved at være. Jakob skal på skolen i dag og trække opgave. 24 timer senere skal han møde op igen og klare sin sidste mundtlige eksamen. Herefter skal vi sætte hue på, fælde en tåre og hygge og holde fri resten af dagen. Han har bestilt sushi, og det passer mig ganske fint. 

Andre er også på nedtælling. Jonas skal sige farvel til sin folkeskoleklasse på fredag. Det er også mit farvel til skolen. Skolen hvor jeg selv gik i 10 år og senere arbejdede på kontoret i 7 år, og sendte 3 børn gennem læring og gode venskaber. Og så er der Sara. Hun pakker, for den lånte lejlighed i København skal forlades inden månedens udgang. Der er nye planer i Jylland. Der står bolig og venter, for hun har lejet et værelse hos en veninde i Århus. Om denne bolig er for kort tid, må vise sig, for hun venter jo stadig svar fra Designskolen i Kolding. 

Jeg tæller også ned. Lige om lidt er det sommerferie. For første gang i mange år skal Bo og jeg holde ferie i 3 uger sammen. Ikke noget med forskydninger af hensyn til kolleger og børn. Og i år er der ikke et køkkengulv, der skal graves ud, og vægge der skal brydes ned. Forventningens glæde er klart til stede, og jeg har planer om at nyde det hele. Helt ud i sidste minut. 

14 kommentarer:

 1. Det bliver en ganske særlig sommer på alle måder. Tillykke med Jakobs studentereksamen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame. Og ja - det bliver lidt specielt i år.

   Slet
 2. Der er rigtig gode nedtællinger i gang hos jer.. Skønt at I skal have ferie sammen i år, og uden store ombygningsplaner. :-)
  Pøj pøj med den sidste opgave til Jakob

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - vi glæder os virkelig til en rigtig ferie. Sådan uden støv og værktøj på gulvet.

   Slet
 3. Og der er nok nerver på i det lille hjem i dag. Pøj pøj til den kommende student, til lillebror, der nu lukker et kapitel i sit liv, til storesøster, som forhåbentlig får studiedrømmen opfyldt og til forældrene, som kan se frem til en ferie sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Ja - det er mange ting på en gang :-)

   Slet
 4. Det lyder fantastisk med en ferie sammen på egne præmisser. Held og lykke med dine unger, der alle tre står overfor store forandringer. Jeg krydser fingre for et godt udfald for dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte. Kun det bedste for vores unger..

   Slet
 5. Held og lykke med det hele og med dem alle sammen.
  Tre ugers ferie sammen med sin mand er bare det bedste - godt du planlægger at få det bedste ud af den .-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg Ellen. Jeg har planlagt at nyde fra morgen til aften. Jeg glæder mig, som jeg sjældent har gjort det.

   Slet
 6. Det er forandringens tid for hele familien. Held og lykke med de nye kapitler af livet til jer alle.
  Her har jeg også 'bestilt' 3 ugers sammenhængede ferie. Det er kun sket en eneste gang før, og jeg ved det bliver ris til egen mås, både før, under og efter ferien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er jo 3 på kontoret, så vi kan overlappe lidt, selv om vi har hver vores kunder. Der er kun lukket en uge, så det bliver forhåbentlig ikke så slemt. Jeg håber da også, at du klarer den uden for store mén.

   Slet
 7. Nu har han både trukket, forberedt og fremlagt.
  Håber det er gået godt, huen på plads og alt festivitassen godt igang!
  Rigtig god ferie med total afslapning til jer :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt Kari. En god del af det hele er allerede overstået, men heldigvis er det gået rigtig godt.

   Slet