lørdag den 28. februar 2015

Februar kom og gik

Og jeg har vidst bare brugt tiden på at gå med....


Det har været en måned med ikke mindre end 3 familiefødselsdage. Det har også været måneden, hvor jeg landede igen ovenpå januars alt for meget arbejde. Vi er nogenlunde i normalt gear nu. Altid med nok at lave, men uden for panikzonen. Det er i virkeligheden sådan, jeg helst vil have det.


Vi har stadig kanin. Den har det fint og er blevet noget frigjort. Den vimser rundt i stuen sammen med hunden hver dag, når vi kommer hjem. Når de er alene, er de stadig adskilt. Den skulle jo gerne holde, til niecen kommer hjem fra de varme lande. At jeg den anden dag måtte sende min bror et billede at ledninger til den ene højttaler klippet fint ud i 5 cm. stykker sammen med forsiden af sidste nummer af samvirke er en anden sag. Til dem af jer, der ikke har læst Samvirke, kan jeg fortælle, at de har flere sider med opskrifter med kanin. Siger det bare.

I går var der kold hvidvin og sushi på bordet. Vi havde lidt at fejre. Vi har nu kun 3 år tilbage til sølvbryllup. Det er lidt underligt at tænke på, for jeg kan godt huske, da jeg var barn, og det var gamle mennesker, der holdt sølvbryllup. Sådan er det ikke mere, for jeg er altså ikke gammel.

Jeg har fundet nyt musik på vores Telmore-play. Paul McCartney - De største hits. Det er min musik, og nu vil jeg skrue op og gå i gang med at forberede kalvestegen på en tur i ovnen med en masse godt.

17 kommentarer:

 1. Haha, klog kanin! Jeg ville også kværne det blad, hvis det var fuldt af uhyggelige opskrifter ;-) Tillykke med bryllupsdagen.

  SvarSlet
 2. Det var i øvrigt ganske spændende opskrifter - kan godt forstå, kræet blev en anelse nervøs ...
  Hehe til det med sølvbryllupsalderen - da jeg var barn og ung, tænkte jeg som dig ... alle kvinderne havde også fuldstændig samme frisure, når de nåede til sølvbryluppet. Sådan er det (heller) ikke i dag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og TILLYKKE, for filan da ... sorry - det kom utilgiveligt sent :-(

   Slet
  2. Tak Ellen. Det er da aldrig for sent :-)
   Ja - håret - og kjolestilen. Jo, jeg husker det alt for godt. Det ligner slet slet ikke mig.

   Slet
 3. Tillykke med bryllupsdagen, Susanne. Jeg så også med en gysen Samvirkes artikel med uhyggelige opskrifter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det blev ved tanken. Nini er her endnu

   Slet
 4. Dejligt med snart-sølvbryllup, når du nu ikke er blevet ældre, end du var ved brylluppet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikk? Man må holde fast ved alt det positive

   Slet
 5. Tillykke med bryllupsdagen - det er da osse værd at fejre at man er ved at nå dén alder. Uden at gøre det i øvrigt. Synes man selv.

  Jeg er helt sikker på at kaninen overlever sit sabotage-virke. Og det kunne være gået meget mere galt.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja - alder er et flydende begreb. Man er i hvert fald ikke gammel, når man er 50. Jeg kan huske den gang man var gammel allerede når man var 30. Sådan er der så meget.

   Slet
 6. Tillykke med bryllupsdagen til jer begge..
  En lille kanin er vist ikke helt nok til at mætte fam. Hansen.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. nej - den er lidt for bette. Sikkert ikke besværet værd. Den slap.

   Slet
 7. Forsinket til lykke med dagen :-)

  SvarSlet
 8. Der er god humor, og jeg formoder at din bror kender dig så gidt, at de ikke behøver at blive nervøse ;-) Kanin smager ellers godt :-D
  Tillykke med byllupsdagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Når man kender min bror, så vil man vide, at man kan sige hvad som helst, når bare glimtet i øjet bevares. Det er så herligt.

   Slet