fredag den 14. november 2014

Flokken er samlet

Sara kom hjem i går - uden at vi havde planlagt, og dermed er flokken samlet, for Jonas har også lang hjemmeweekend denne uge. Det sker ikke så tit mere, så jeg nyder, og børnene nyder. Vi har planlagt Mortens Aften i morgen, for det er bare ikke passende på en mandag aften i vores familie.

Jeg ved godt, at det stadig er et uartigt ord flere steder, men det sniger sig ind nu. Både i mine tanker og i mine indkøb. Nå ja - og en lille smule i min stue, men det er fordi jeg fik en værtindegave sidste lørdag med små hueklædte væsener, og da de først stod på tv-bordet kunne det næsten ikke betale sig at pakke dem ned igen. Nu siger jeg det højt. JUL. Jeg er gået i julegear, og jeg kan ikke gøre for det. Jeg har lyst til at bage brunekager (for jeg nægter at købe det, der er i Brugsen, og som har stået fremme et stykke tid). Jeg har 3 små adventpakker liggende på et hemmeligt sted. Med børn ude i landet er det godt at være i god tid - jeg skal jo samarbejde med postvæsenet. 

Weekenden lurer lige rundt om hjørnet nu. Det bliver sådan en, hvor der ikke er planlagt det store - bortset fra lørdagens and. Sara skal tegne en del, og kender jeg Jonas ret, så vil han nyde at have sit værelse for sig selv. Vi skal bare nyde, og drømmen går lidt på, at der bliver tid og vejr til en god tur i skoven eller ude ved vandet. 

12 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig weekend, du har i vente!
  Jeg er gået i julegear lige som dig - det er da det skønneste lyspunkt her på grå dage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Julen nærmer sig, og jeg tror egentlig, at jeg har brug for at sprede glæden ud i november også, for det tager unægteligt noget af det grå.

   Slet
 2. Dejligt at have flokken samlet.. det med det hueklædte folks snarlige højtid, vil jeg vente med at forholde mig til lidt endnu.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i orden Inge, bare du lover, at der nok skal snige sig en enkelt nisse ind inden jul

   Slet
 3. Dejligt når det lykkes at have dem hjemme på en gang ;-)
  Her sniger julen sig osse ganske stille ind, der fabrikkeres jo gaver
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig dejligt Trine. Weekenden blev nydt til fulde.

   Slet
 4. Det er dyrebare stunder, dem med ungerne, jeg er kun nået til i dag at bede om ønskesedler. Resten må vente nogle uger endnu. Et lys til 1. Søndag i advent kan måske få lov at flytte ind :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også bedt om ønsker, og hvis jeg er heldig er de på vej. Jeg har kalenderlyset liggende og er klar til at rykke nisserne ud af skabet og ind på ledige flader.

   Slet
 5. Åh, det er godt at have kyllingerne hjemme ;-) Så er der dømt hygge - og glæde i moderhjertet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt at have reden fuld :-)

   Slet
 6. Julen kommer før end vi ved, men aldrig for tidligt ;0D
  Her er der også dukket jul op. Yngstes kalender er købt og chokoladekalender til de 4 andre i familien.
  Jo ældre jo svære at få samling. Men så er det bare så meget hyggeligere at være sammen.
  Vi spiste vores mortensand d. 1. november for den er svær at få ind på en mandag og weekenden op til var vi ikke hjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vidste, at jeg kunne regne med dig Kari :-) Jeg må også snart have styr på kalenderne, for 2 er jo ude af huset og postvæsenet må hjælpe.

   Slet