søndag den 6. juli 2008

Opdatering

Pludselig er der bare gået mere end en uge - helt uden at jeg har fået skrevet et ord.

Det har været en tæt pakket uge. Jeg hentede Sara hjem sidste lørdag. Det var en meget bevægende dag. Der blev grædt og der blev krammet. Det har været et fantastisk skoleår, men nu er det slut. Det har givet stor tomhed og ind imellem også tårer. Store stærke 15-16 årige drenge hulkede, så de rystede. De har garanteret ikke grædt sådan, siden de faldt på cyklen og slog knæet, da de var 6-7 år. Nu er Sara så småt ved at lande i familielivet igen. Det er svært, en det skal nok blive godt. Jeg nyder at have have hende hjemme igen.

Det er ferie nu. 3 uger forude, hvor vi bare skal være, gøre hvad vi har lyst til, og ellers bare nyde tilværelsen. Det bliver skønt.

Ellers har ugen budt på en tur til Bon bon land, vi har fået fejret farmands fødselsdag. Denne gang med en gevaldig overspringshandling. Maden blev bestilt ved min yndlings-kok, vejret var perfekt, så det har været rendyrket nydning i haven.

2 kommentarer:

  1. Jeg tror det er rigtig set, det med de grædende drenge. Selvom de virker så store, så er de det jo faktisk slet ikke.

    Må være dejligt, at være samlet alle igen. Nyd nu rigtig hinanden og sommeren - regn eller ej.

    SvarSlet
  2. JEg tror de på min lillesøsters efterskole kalder dagen for stor-tude-dag :-)

    SvarSlet