søndag den 1. februar 2009

I dag - for 14 år siden.

I dag for 14 år siden sad jeg og drak kaffe med min veninde. Vi var begge gravide - jeg havde termin ca. 12 dage efter og min veninde en gang i april. Jeg havde lovet Bo, at jeg ikke ville føde før tidligst 2 dage efter, da han var på et kursus, der skulle afsluttes med en prøve.

Den dag kom han hjem fra kursus og fortalte, at prøven var vel overstået, så nu kunne jeg føde, når jeg selv havde lyst. Vi jokede lidt med det, og min bemærkning "Så ringer jeg til dig i morgen ved samme tid og fortæller hvad det er blevet" har vi senere talt rigtig meget om.

Da min vendinde var kørt hjem, kørte Bo og jeg til Næstved og købte barnevogn. Klokken 2 om natten stod jeg op med vandafgang, og næste formiddag blev Jakob født i en solstråle.

Jeg ringede som aftalt til Christina og fortalte, at vi havde fået en lille Jakob, som var kommet til verden med flotte 3800 g. og 52 cm. Hun var ikke meget for at tro på mig, men endte da med at blive overbevist.

3 kommentarer:

  1. Tillykke!!! :-)

    Jeg har altid været fascineret af dem der har haft nemt ved at føde. Det har jeg aldrig selv oplevet og regner sådan set heller ikke at komme til det. Desværre. Det står ellers for mig som noget af det smukkeste man kan opleve.

    SvarSlet
  2. Tillykke med Jakob! Dejlig beretning. Hvor er det nogen store børn du har.

    SvarSlet