onsdag den 23. september 2009

Mere af det - tak.


Fredag i sidste uge satte Bo og jeg kursen mod Jylland og checkede ind på Hotel Svanen, hvor vi blev budt velkommen på værelset med champagne og frisk frugt. Det er altså ikke hver fredag, jeg sidder i sengen og drikker champagne, men det kan helt klart anbefales. Vi havde en hel weekend for os selv. Væk fra vasketøj og en græsplæne, der måske lige trænger. Væk fra indkøbslister og en hel masse gøremål. Behøver jeg at sige, at det var helt igennem vidunderligt? Vi har gået kilometer, for vejret viste sig fra sin aller bedste side. Lørdag aften stod den på 4 retters gourmet-menu med efterfølgende kaffe og hjemmelavet chokolade. Det sidste valgte vi at tage med over på værelset.
Det er 2. gang i vores snart 26 år lange forhold, at vi har sådan en luksusweekend for os selv. Jeg er stadig lidt høj på det - også selv om madpakker og vasketøj ramte som en mur, da vi kom hjem søndag.
Sara og Jakob var hjemme og passede på hus og hund. Jonas var indkvarteret hos en rigtig god ven. Alt i skønneste orden.
Ude godt - hjemme bedst. Dejligt at være ude, men også skønt at komme hjem til børn, hund og vores egne ting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar