onsdag den 27. oktober 2010

Tillykke Sara


For ikke ret lang tid siden fødte jeg den yndigste lille pige. Sådan føler jeg det i hvert fald. Sandheden er imidlertid, at Sara bliver 18 i dag. Det er lidt underligt, fordi hun jo er hjemme i Bredsten. Vi glæder os rigtig meget til lørdag, for så kommer hun hjem og bliver fejret efter alle kunstens regler. Der er planlagt gave, men det bliver selvfølgelig ikke afsløret her.


Det er en underlig tanke, at man nu er mor til en voksen. Jeg føler mig jo ikke en dag anderledes, end da hun startede i skole, blev konfirmeret og så videre. Nu er verden hendes, og hun skal selv ud og gøre alle sine erfaringer. Hun ved at hun er elsket, og at vi er der for hende, hvis hun har brug for det. Da hun var mindre, kunne jeg slet ikke forholde mig til, at hun en dag skulle blive voksen og flytte hjemmefra. Men heldigvis sker det hele ikke over en nat og tingene kommer lige så langsomt. Det har føltes helt naturligt, at vi skulle sende hende videre, også selv om hun ikke var ret gammel.


Jeg er stolt som mor. Stolt fordi hun er en dygtig og fornuftig pige, og stolt fordi hun ser fantastisk ud. Men jeg er også stolt, fordi det er lykkedes os at forme hende til det, hun er i dag.


Mon ikke jeg skulle køre en tur og sørge for, at der også er en fødselsdagskage herhjemme, også selv om vi ikke har fødelsagsbarnet hos os.

3 kommentarer:

 1. Tillykke! Du har god grund til at være stolt!

  KH Stine

  SvarSlet
 2. Tillykke med Sara - jeg håber, i har haft en skøn fødselsdagsweekend.

  SvarSlet
 3. Du har alt mulig grund til at være stolt. Stort tillykke med hende.

  SvarSlet