mandag den 12. november 2012

Ikke mere brok om net i udu

Så er det gjort. Der er ny udbyder i kablerne. Vi har valgt antenneforeningens løsning på anbefaling af krævende naboer. Og jeg må sige, at det er noget helt andet. Jeg har allerede glemt, hvordan det var at blive kastet af hele tiden.

Nissen ligger stadig i æsken. Til gengæld er der kommet et hemmeligt notat her på min iPad. Noget med jule- og adventsgaver. Noget med økonomien i det og hvem skal have hvad. Jeg har brug for overblikket lige nu.

Mandagen kommer stigende uden for stuevinduet nu med det smukkeste lys. Det bliver en lang dag, for der skal handles lidt, og far skal have besøg lige efter arbejdet. God dag til dig derude..

16 kommentarer:

 1. også god dag til dig :-). vi har også net igennem vores antenne forening, efter diverse børnesygdomme kører det i olie , vi har dansk kabel tv,

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fungere fint. Også når der er mest belastning på. Der er mange der trækker i snorene, når der er 5 under tag.

   Slet
 2. Og en gid dag til dig Susanne, netproblemer er SÅ træls, godt I har fået styr på det. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt. Men hurtigt, at man bare glemmer hvordan det var.

   Slet
 3. Den går vi også over til til næste år. Antenneforeningen, altså.
  Lige nu har vi en helt vildt hurtig, men også meget dyr forbindelse, men den er betalt af min arbejdsplads, hvorfor der er 'begrænset holdbarhed' på den.
  Jeg tror, det vil være supernemt med antenneforeningen - tror på det vil køre stabilt, for ellers havde vi garanteret allerede hørt en masse klager ... og så er det oven i købet relativt billigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her kører det også til rimelig pris. Og da jeg lavede aftalen på årets erhvervsmesse, fik jeg de første 3 måneder ganske gratis. Og det kan jeg jo lide.

   Slet
 4. Det er så træls når nettet ikke virker som det skal..GOd mandag til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er med nette som med poloen og vaskemaskinen. Det skal bare virke....

   Slet
 5. Dejligt med lidt mere stabilt net - især når man er flere der skal dele. Og så lever computerudstyr, ipads mm altså også lidt mere sikkert når de ikke risikerer flyveture ud af vinduerne pga "nettet er nede igen".

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så den måde kan vi rigtig spare ;o) Der bliver virkelig trukket på det ind imellem, når alle ungerne og os selv lige skal checke et eller andet. Nu virker det.

   Slet
 6. Godt du ikke bliver smidt af nettet mere ... det er uendelig træls at lave et indlæg, som ryger direkte i ingenting, når man bliver smidt af nettet ;-)

  Og det der med kalendergaver og økonomi ... det kender jeg også til ... bortset fra det ikke er på mac eller pad, det er til gengæld i mit hoved ;-)

  Håber du har haft en god mandag ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig til at blive tosset af. Ganske simpelt.

   Julen løber fra mig, hvis jeg ikke planlægger. Jeg er også gaveindkøber for morfar og farmor, så skemaet kan slet ikke undværes.

   Slet
 7. Godt at du nu har fået stabilt internet, der er da ikke noget så irriterende som at blive smidt af hver gang det går ned. Det minder jo mest om de gode gamle modemdage hvor man ringede op via telefonstikket. Jeg havde en ordning, hvor man efter at have surfet en time fik halv pris på den efterfølgende tid. Pudsigt nok røg man altid af kort inden de 60 minutter var gået og så kunne man starte forfra. Billigt blev det vist aldrig nogen sinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Der er sket meget, siden vi slæbte den første stationære computer ind på matriklen her. Jakob var lille, så det var nok i 95. Det var ikke helt billigt kan jeg godt huske.

   Slet
 8. Ingen internet er ligesom at have ondt. Når man er rask igen har man glemt hvor ondt det gjorde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt. Og nu gør det slet ikke ondt i internettet mere :-)

   Slet