mandag den 27. oktober 2014

22 år

I dag er det 22 år siden, at 2 blev til 3. At vi gik fra at være kærester til også at være mor og far og en lille familie. Sara kom til verden og dermed var vores tilværelse ændret for altid. Vi skal ikke fejre sammen med hende i dag, for hun vil være at finde på designskolen i Kolding. Vi har en aftale den kommende weekend. Så kommer hun hjem, og vi holder børnefødselsdag i vanlig stil. Det er efterhånden nogen år siden, at billedet her blev taget, men jeg faldt over det, da jeg var på rejse i gamle ting i weekenden, og fik lyst til at dele.


Som sædvanlig overhaler virkeligheden bloglivet. Jeg har travlt med at ordne ovenpå, så jeg igen kan indrette kontor og her-må-jeg-rode værelse. Jeg har vilde planer om at få støvet min symaskine af. Jeg har lyst, og jeg kan huske noget om, at jeg faktisk godt kan finde ud af at lave gode ting, når jeg får sat mig. 

Søndagens ekstra time blev brugt i skoven. Vi fik travet næsten 6 kilometer i dejligt vejr, og jeg fik da også fanget et par gode billeder. Mere om dem en af de nærmeste dage, for jeg må vidst hellere huske at være lidt med her....

17 kommentarer:

 1. Tillykke med jeres dejlige datter - hvor er hun smuk!
  Den ekstra time i går gjorde godt. Vi var også ude at trave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame. Dejligt at andre end moderen kan se, at hun er en køn pige :-)

   Slet
 2. Til lykke med din søde datter... og hvor lyder det godt med et personligt "rode-rum". Det er dejligt at hygge sig med en hobby, men altid bedst, hvis det hele ikke skal pakkes væk fra spisebordet med jævne mellemrum... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige præcis det med spisebordet, der holder mig tilbage i hverdagen. Jeg gider ikke rod hernede, men på mit eget værelse er det helt i orden

   Slet
 3. Tillykke til og med din skønne smukke datter. :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med hende - smukke, smukke pige :-)

  SvarSlet
 5. Vi jokede lige med det under middagen her idag. Nu er ældste barn 22, og vi ser stadig ud, som da vi blev gift for mange år siden. For øvrigt da vi var 25.

  SvarSlet
 6. Endnu en gang tillykke med datteren :-)
  Hvis det overhovedet er en mulighed, er det nærmest livsnødvendigt at have et roderum. Det ville aldrig gå hos os, hvis spisebordet skulle involveres i et projekt. John hader rod, og jeg vil have lov til at rode, så længe jeg er i færd med projektet.
  Jeg begyndte derfor ikke på noget med at sy, før vi ikke længere havde hjemmeboende børn, og jeg kunne inddrage det ene værelse :-)

  SvarSlet
 7. Tak Ellen. Jeg glæder mig til at få orden i mit roderum, så jeg kan rode det til. Jeg har allerede et par projekter, der skal skydes igang. Måske jeg kan blære mig med et enkelt færdigsyet projekt allerede inden jul. Det krydser jeg fingre for.

  SvarSlet
 8. Kæmpe stort tillykke med jeres datter, min den ældste fyldte 22 i august, underligt hvor tiden bliver af :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne-Mette. Ja pludselig er de store og det næste man opdager er, at de er væk. Heldigvis ser de ud til at komme godt på vej

   Slet
 9. Hjertelig tillykke med den skønne unge kvinde Pøj pøj med boligplanerne :-)

  SvarSlet
 10. Med vanlig forsinkelse kommer her et tillykke til jer med jeres smukke datter :0)

  Og så kan det da ikke blive bedre end med et 'her-må-jeg-rode' værelse. Bare tanken om at spisebordet ikke skal ryddes til hvert måltid. Det bliver skønt :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og tak til dig Kari.
   Det er netop det med spisebordet. Her kan man rode hele ugen, fordi vi spiser i køkkenet i hverdagen, men jeg gider bare ikke at se på det. Jeg er vidst ved at blive voksen på det punkt.

   Slet