torsdag den 30. oktober 2014

Jo - det er ganske vidst

Jeg var en tur i centeret i går. Jeg købte ingenting, for det var ikke sådan et center. Det var sådan et med store underlige maskiner og svedende folk. For første gang - og det i en alder af 47 - har jeg sat mine ben i et træningscenter og har bevæget mig rundt blandt andre fitnisser. Oplevelsen var positiv. Jeg kunne faktisk noget. At jeg kan blive bedre, er der slet ikke nogen tvivl om, men jeg kunne noget. Jeg havde en sød instruktør med rundt, så jeg kunne blive præcenteret for maskinerne, og bagefter tog jeg 2 omgange på egen hånd. I dag er kroppen træt og øm på udsatte steder, men sådan skal det være. Jeg er blevet LOOP-fan, og nu vil jeg arbejde imod at få styrke i kroppen og finde energien i træningen. Hvis jeg skulle finde på at pause, så husk mig lige på, hvad jeg har sagt her.

Dagen i dag starter smukt. Billedet uden for havedøren har været helt fantastisk, men da jeg fik kikket ud den anden vej, så jeg is på bilen. IS. Jeg løber igen, for der skal skrabes 

12 kommentarer:

 1. Jeg hepper på dig og om lidt kører jeg i mit LOOPcenter :-) God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Måske hepperne bliver nødvendige hen ad vejen.

   Slet
 2. Hvor lyder det godt og effektivt! Det er altid rart med mere energi, så man kan gå en tur ned til bageren... ti hi... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og den tur foregår så i bil, fordi vi bor i det yderste af det sjællandske... Men man skal selvfølgelig have energien til at tage beslutningen.

   Slet
 3. Én gang skal jo være den første :-) God fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Og pludselige var jeg nået til fjerde gang. Fedt er det.

   Slet
 4. Jeg har for mange år siden haft nogle få timer i sådan et center, og det er ganske udmærket. Jeg orker bare ikke at køre 10-20 km i modsat retning af min bopæl efter fyraften. Jeg nøjes med den motion jeg gøre herhjemme. Når jeg strammer op, bliver sjippetovet og hula-hop-ringen lagt og stillet, så jeg nærmest falder over det.
  Allan måtte også skrabe is af 'sin' bil. 'Min' holder i garagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke disciplinen til at få det gjort hjemme. Så nu har jeg besluttet, at sådan må det være. Og da centeret ikke kommer til mig, må jeg jo flytte mig.

   Slet
 5. Bare rolig - vi skal nok minde dig om det der LOOP :-)

  SvarSlet
 6. Ih, hvor jeg vil håbe, at du bliver lige så glad for at komme i dit LOOP center, som jeg er for at komme i mit. Det er en god investering :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg Kisser. Jeg kan mærke det. Og jeg håber sådan, at det varer vej - også når ømheden i overkroppen har fortaget sig lige om lidt.

   Slet