onsdag den 27. august 2008

For fanden, hvor jeg hader dem...

For 2. dag i træk har vi haft besøg af en edderkop så gigantisk, at det var lige før, at den ikke kunne gå i støvsugeren.

5 kommentarer:

 1. If you can't beat them, join them ... or love them ... eller noget.

  Jeg er selv vokset op på landet med alskens krible krable. De var ikke mine yndlingsvenner, men jeg må sige at jeg har fået et ret afslappet forhold til dem. Her inde i byen findes de slet ikke i de mængder jeg var vant til. Er det så et godt tegn ...?

  Husk på alt det gode de gør. ;-)

  SvarSlet
 2. Sofie - kender du det? jeg kan læse, hvad du skriver, men jeg kan altså ikke helt med dit budskab...

  Jeg klarer mus, et par rotter og alverdens insekter. Edderkopper i en hvis udstrækning. De må bare ikke blive store som underkopper. Så er det altså, at jeg ikke kan være med mere. Frem med støvsugeren...

  SvarSlet
 3. Nej fy for satan... Ja undskyld sproget, men det er mit hade dyr nr. 1. Edderkopper.... Ja bare at skrive ordet for det til at klø over hele kroppen!

  SvarSlet
 4. Eyyyyvvvvvvvvv......(sagt af hende der bor på landet og hvor de har træsko støvler på. Men man er vel en fin dame med høje sko, der forstår at hive et hvin frem når de marcherer....).

  SvarSlet
 5. Vi har købt en "flue-zapper" - sådan en elektrisk fætter, der svitser dem. Den kan også bruges til edderkopper, kan jeg så afsløre!

  De der hæslige sataner, som man kan HØRE går over gulvet, kan godt zappes!

  SvarSlet