onsdag den 27. august 2008

Gaven fra Viktor

Her er den så - gaven fra Viktor. Et stykke natur limet på karton. Lige til at sætte op på mosters køkkenvæg. Han er en dejlig dreng. Hans mor kan berette, at han selv har holdt tungen lige i munden og styret pensel med lim, inden alle de fine blade blev sat på plads.
Lige nu støver det ikke. Men det skal man ikke lade sig nare af. Der er indkøbt nyt toilet, lamper og div. småting. I næste uge skal loftet ned i badeværelset, og der skal sættes nyt toilet op. Samtidig skal der føres rør mm. til det lille rum ovenpå. Med 5 mennesker i huset - heraf 2 teenagere - er det vidst ingen luksus at have 2 toiletter. Rummet har været sat af i 5-6 år, og har udviklet sig til at være familiens pulterkammer. Men nu skal det altså være.

Det er ikke de eneste planer, der er blevet lagt på det sidste. Der er sat dato på et weekendophold for 2. Bare mig og herren som jeg giftede mig med for 15 1/2 år siden - præcis i dag. Det er en julegave, som skal indløses nu. Hold kæft, hvor jeg glæder mig. Børnene skal med Manne og Viktor. Deres weekend er også planlagt, men den er hemmelig.....

2 kommentarer:

  1. Tillykke med dagen og med det skønne mosterkunst. Glæder mig til at Emma kommer og fylder mit hjem med alverdens hjemmegjorde kunstværker.

    SvarSlet
  2. Tillykke! Og rigtig god fornøjelse med weekendopholdet. Det bliver sikkert ren nydning.

    SvarSlet