lørdag den 23. august 2008

Hvad kan det mon være???

Jeg har fået en sms - en spændende en af slagsen. Søster skriver, at Viktor har en fin gave til sin moster. De kommer nok forbi en gang i morgen. Det er da for spændende....

Ellers er status, at det ikke støver mere. I hvert fald ikke lige nu. Men det kommer. Loftet i badeværelset skal ned, så vi kan blive fri for indbygningsspots. Det skal hæves lidt, og der skal laves rørføring op til det lille rum ovenpå, som i løbet af vinteren gerne skulle blive til vores toilet nr. 2. Ingen luksus, når man er 5 i huset.

Og så er det at tingene griber om sig. Mens vi sad i køkkenet og spiste resterne af pizzaen fra i går (godt og hjemmebagt), talte vi om muligheden for at få renoveret køkkenet, når vi nu alligevel skal rode. Det skal ordnes på et tidspunkt. Der er hamrende fodkoldt om vinteren, og vores midlertidige løsninger fra vores overtagelse af huset er der stadig. Og her skal det så lige tilføjes, at vi overtog huset d. 1. april 1991.
Mine strikkepinde sover stadig. Det er lidt øv. Jeg mangler bare et ærme og et forstykke, så er jeg færdig med en rigtig sød cardigan. Jeg må se, om jeg ikke kan få taget mig sammen. Sådan noget ville min mormor have ordnet for mig i "gamle" dage. Kom med det, ville hun have sagt, og så kunne jeg have hentet det helt færdige resultat efter en uges tid. Med ender hæftet ind og knapper syet på. Hun var skøn - min mormor.
Rigtig god weekend der ude.......

3 kommentarer:

 1. Det er lige præcis hvad det gør – altså griber om sig. Man skal passe på når man begynder på sådan noget. Vores gulv skulle egentlig også ordnes og vi har da luftet emnet, nu vi alligvel har ryddet stuen. Intet afgjort endnu.

  De der strikkepinde har også ligger alt for stille her. Måske var det det jeg skulle bruge resten af denne regnvejrslørdag på.

  Og så kan jeg desuden se at vi ikke var de eneste der fik hjemmelavet pizza i går. ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på at det er en spegepølse - eller en gammel ostemad :) Sådan siger ungerne altid i børnehaven til fødselsdage, imens fødselslaren pakker ud :)
  Lyder da dejligt med lidt ombygning - her hjemme har jeg sukket efter et vindue i gavlen i flere år - vores stue er ret mørk om vinteren - men det betyder jo så også en renovering af hele stuen.. Og dét kan jeg ikke overskue pt...
  Ang. strikketøj - jeg kan også godt lide at strikke - emn føler bare ikke at tiden er til det. Beklagede min nød i børnehaven - og vips tilbyder min kære kollega at hun da gerne vil strikke ikke bare én men hele 2 sweatre til mig!!! Alpaca garn er købt til den første - jeg glæder mig allerede til den er færdig!!!
  Knus herfra

  SvarSlet