onsdag den 13. august 2008

Lidt af hvert

Tak for alle hilsnerne på min regnvåde og blæsende fødselsdag. Trods vejret havde jeg en dejlig dag. Vi kom ud at spise, og jeg har fået en række gode gaver.

Vi har taget fat på hverdagen igen. Børnene er startet i skolen. 3., 7., og 10. klasse. Hold da helt op. Jeg synes lige, at de har været små. Jeg nyder, at de er ved at blive store. At vi kan gøre nogle andre ting med dem, og at de hver især klarer sig på deres egen måde.

Sara er blevet frisk igen. Den voldsomme træthed, som vi blev advaret om, er udeblevet. Så tilsyneladende blev det overstået på ca. 3 uger. Det er vidst billigt sluppet for en gang kyssesyge. Det er gået rigtig godt med at få hende hjem fra efterskolen. Sidste weekend havde vi fætter Viktor på besøg. Så er det lækkert, at der er en kusine, der gider at være med til at tegne. Hun er nemlig den eneste af os, der kan tegne, så vi kan se, hvad det forestiller.Om et par uger, når aftenskoleprogrammerne skal leves ud, skal jeg mødes med min søster hver onsdag. Vi har meldt os på noget så eksotisk som mavedans. Jeg kan godt love, at dette ikke vil blive illustreret på denne side. Det er udelukkende for motionens skyld. Jeg vil tro, at det også kommer til at give god motion til lattermusklerne.

2 kommentarer:

  1. Heller ikke en lille bitte video på you tube? Jeg mener, det er vel ikke kun dig, der skal have al morskaben, vel? ;)

    SvarSlet
  2. Nix - heller ikke på you tube....
    Der er jo ikke nogen grund til at skræmme nogen. Nej - det bliver bare mig og søster....

    SvarSlet