fredag den 25. december 2009

Glædelig jul

Ja - både og......
Det har været en jul med blandede oplevelser. Vi havde en rigtig dejlig juleaften. Dog med den undtagelse, at vores fætter Viktor var syg. Han sov mens vi dansede om juletræ og åbnede pakker. Han holder juleaften hos sin far hvert andet år, så vi havde rigtig glædet os til at synge sammen med ham. Han er heldigvis i bedring nu.
Dagen i dag har jeg for en stor del tilbragt hos min far. Han var ikke klar i går og sagde nogen mærkelige ting. Vi fik sygeplejen til at kikke ind til ham nogle ekstra gange. De komme jo hver dag for at se til forbindingerne til hans brækkede ben. Han har ikke fået taget sin medicin, så hans ben er hævet og ikke rigtig rart at se på, men det værste var næsten, at han så syner og ikke var klar i talen. Nu er han tilbage på sygehuset, så håber jeg, at de får styr på det hele.
I morgen skal vi til julefrokost hos børnenes farmor. Jeg tror ikke, at vi bliver helt så mange som først planlagt, for nu er mormor gået i seng med kvalme og opkast.
Nu nyder vi resten af dagen sammen med vores børn. De er alle glade for deres gaver og er heldigvis friske alle 3.
Og gæt så lige, hvem der skal i DR's koncertsal og høre Tina Dickow sammen med Radioens underholdningsorkester til juni. Det var en rigtig fed julegave.
Glædelig jul til alle.

1 kommentar:

  1. Lyder da lidt trist med din far, men håber, i har haft nogle dejlige dage alligevel

    SvarSlet