lørdag den 19. december 2009

Helt stille.....

Her er helt stille. Sara og Jakob tjener lige nu deres lommepenge i Rema 1000 og Brugsen. Jonas er ude ved en kammerat og Bo ligger godt placeret mellem tæppet og sofaen. Hunden ligger i sin kurv og sover. Udenfor er vejret helt stille. Solen skinner og sneen lyser helt fantastisk. Det er et af de øjeblikke, som jeg får lyst til at gemme.Billedet her er udsigten fra mit bord på kontoret. Jeg har haft kameraet med på job nogle dage, for det er ikke usædvanligt, at der kommer et par små rådyr ind i haven og kigger lige ind til os, når vi sidder og prøvet at få debet og kredit til at gå op i en højere enhed. Efter jul flytter vi til nyt og større kontor og udsigten her bliver endnu et minde i min efterhånden tykke mindebog.

Herhjemme kan julen bare komme an nu. Alt er på plads til julemaden og gaverne er der helt check på. Vi skal holde julen som vi plejer. Vi bliver 11 i år. Juletræet bliver hentet en af de nærmeste dage og pyntet op et par dage inden jul.

Drengene er allerede videre i næste projekt, for efter jul kommer som bekendt nytår. Katalogerne med krudt har ligget fremme længe, og der er altså også allerede handlet ind. Nu er jeg bare spændt på, hvordan det skal gå med vores lille hund, når det hele brager løs. Det er jo hendes første nytår.
God weekend derude.....

1 kommentar:

  1. Du har jo hermed gemt det lidt... jeg fik i hvert fald en bid af din stilhed. Dejligt. Og så vil jeg ellers ræse videre, for jeg er en af dem, der overhovedet ikke har styr på en skid jul endnu ;-)

    SvarSlet