mandag den 14. december 2009

Slået 11 år tilbage - bare et øjeblik

I går havde jeg travlt med flytte rundt på nogle ting i skabene i stuen. Der er indkøbt en hel kasse porcelæn på dba. Det var lidt af et kup, og nu har vi igen tallerkener nok, når vi inviteret til fødselsdag. Det medførte dog for lidt plads i skabet, så der var ikke andet for, end at tage fat. Jeg har længe skullet i bund i det ene skab i reolen, men som så meget andet, så er det blevet udskudt den ene gang efter den anden. Det løber jo ingen steder, og der er låger på skabet, så stuen er lige pæn af den grund.
Det blev til lidt af en rejse. Der var kort, fra da Jonas blev født. Den store kuvert fra Landsforeningen med beretninger kom frem igen og andre ting, som jeg var helt forberedte på at møde. Men jeg fandt også en kuvert, som jeg ikke lige havde ventet. En helt almindelig hvid kuvert, hvor der ikke var skrevet noget på. Jeg troede faktisk, at den var tom, og var ved at smide den ud. Heldigvis lod jeg mig drive af min medfødte nysgerrighed. Et øjeblik var jeg sendt til tælling. Jeg kunne mærke det hele igen. Kuverten indeholdt nemlig 2 fotos af Mie. Et, hvor hun ligger på vægten på GN på riget og rigtig viser sit ansigt, og et andet - lidt sløret - som viser hele hendes krop. Det er de 2 billeder, jeg sendte ind til Heather Spears for at få et af mine kæreste ejendele retur.

2 kommentarer:

  1. Uhha, det gav næsten et søg i maven. Kender godt det der med at finde ting som får minderne til at vælte frem. Dejligt at Heater kunne lave et smukt billede til dig. :-)

    SvarSlet
  2. Ja der er mange minder i de billeder... Knus

    SvarSlet