tirsdag den 29. december 2009

Status på juleferien

Julen blev jo som tidligere beskrevet lidt af en blandet fornøjelse. Siden jeg skrev sidste indlæg lagde min søster sig syg. Så troede vi ellers, at det var slut. Men nej. Lige nu ligger Bo og koger med feber og har det rigtig skidt. Jeg håber, at han følger mønsteret fra de andre, for så er han på benene allerede i morgen. Vi har jo et par drenge her, der går vildt op i nytåret. Så det ville være katastrofalt, hvis vi må aflyse vores planer torsdag aften.

Far ligger stadig på sygehuset. Han havde fået en kraftig infektion i benbruddet og havde voldsomme feberanfald i julen. For at være ærlig, så troede jeg faktisk, at der var sket noget i hans hoved. Det var meget ubehageligt. Desværre er han slået 10 år ældre på de sidste 2 uger, så vi må bare vente og se, hvad tiden bringer.

Nu skal det ikke lyde som en lang klagesang. Vi har også haft rigtig mange gode stunder, og er enige om, at vi trods alt har haft en dejlig jul. Og så har vi ellers tilladt os selv lidt luksus. Vi tilbragte menlig søndagen i hovedstaden. Hele familien. Først en tur i Imperial, hvor vi så Avatar i 3D. Det var absolut en oplevelse, som kan anbefales. Herefter gik turen til Tivoli, hvor vi til drengenes store fornøjelse så fyrværkeri af fineste kvalitet. Dagen blev afsluttet på Jensens Bøfhus, hvor vi sagde godt nytår til Sara. Nu er hun taget til Jylland for at holde nytår med sin kæreste. Det var helt underligt at vinke til hende ved toget og vide, at vi først ses til næste år....

1 kommentar:

  1. Sikke da også en juleferie I har haft - håber at I er ved at være på benene igen og at din far holder længe endnu...
    Knus - og rigtig godt nytår!

    SvarSlet