lørdag den 1. december 2012

A hva' for noget arbejde?

Dagens indlæg kommer ikke til at handle om jul. At det er 1. december, og huset ligner Familien Sands, taler vi slet ikke om. Nej, jeg fik dagens indlæg forærende, da jeg kørte til behandling hos min fys i går.

Når man skal til Slagelse herfra, kører man igennem Havrebjerg. Midt i Havrebjerg går Tude Å på tværs af vejen, og som så mange andre broer i Danmark, er broen over Tude Å også blevet træt. Derfor er halvdelen af vejen nu spærret med lysregulering og bilkø til følge.

Men prøv lige at se. Gad vide om alle broarbejderne har samme navn. Eller hvad er det i virkeligheden de laver i det der hul.

Jeg har tænkt mig at forsøge at arve skiltet, når de engang er færdige. Her i huset udføres nemlig rigtig meget Boarbejde. Senest min havelåge. Men han er også mester for garagen, trægulvet i stuen, og jeg kunne blive ved.


Gad vide, hvem der er ansvarlig for sådan et skilt. De må have besluttet, at det er okay at give billisterne et billigt grin, for de står i begge ender af Havrebjerg.

22 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt unde dig at du fik scoret det skilt, men jeg tror desværre ikke at det er muligt, for de bliver vist genbrugt. Men det er da godt at vide at manden har arbejde mindst til maj måned. Så ved du da hvor du har ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er vel altid lige et projekt i et gammelt hus. Vi har i hvert fald en liste hængende ude på siden af fryseren. Jeg tror, at den rækker til længe efter maj.

   Slet
 2. Skynd dig at kapre det skilt hihi
  God 1 december til jer knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vidst ikke sådan lige. Der er ret befærdet og sådan. Jeg må hellere bare nøjes med at grine lidt af dem...
   Knus til dig..

   Slet
 3. smiler...... utroligt det bliver sat op med sådan en brøler....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det tænker jeg. Og nogen må da efterhånden have gjort opmærksom på det.

   Slet
 4. hihi, ja det er sparetider så hvis der kan spares et bogstav hist og pist så batter det nok i kommunekassen..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, at de deler bogstaver med ugeavisen. Det var også R, der var røget ud af tommeslager.

   Slet
 5. Hahahaaaa.. Det skilt er simpelthen dit.. Skriv ti vejvæsenet i kommunen eller regionen, og fortæl dem hvorfor du er nødt til at eje skiltet.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Så skal det hænge nede ved vejen, så alle kan se, at der er travlt i nr. 71.

   Slet
 6. Svar
  1. Nemlig. Så kører man der og griner højt - helt alene i bilen.

   Slet
 7. Det er da lige et skilt for Ellen... Tænk at det får lov at blive stående; man skulle da tro, at nogen fik øje på fejlen og kunne kontakte nogen andre, der kunne få det rettet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt. Næsten for sjovt. De må da være gjort opmærksomme på det, skulle man tro.

   Slet
 8. Sådan et skilt må vi også have :-) jeg tror måske bare at årstallet skal erstattes med "på ubestemt tid" :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kunne også slette årstallet og bare fortsætte. Men sådan er det vel altid.

   Slet
 9. Hihi, og de ved sikkert slet ikke, at der er en komisk stavefejl :-) Jeg troede, at skilte blev brugt igen og igen bare med en rettelse i datoen. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør de sikkert også. Mon ikke der er mange trætte boer rundt omkring i landet, der lige trænger til en omgang. Klem og god dag....

   Slet
 10. Hahaha :-D
  Sikke nogle klumper, der skriver de skilte ... kan godt undre mig lidt over, at det når hele vejen ud på vejen, uden at nogen standser det på vejen ;-)
  Men du er simpelthen nødt til at eje det - hvis din kommune har god humor, forærer de dig det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, netop her er der god grund til at undres. Her i hytten synes vi, at det er hylende morsomt. Altså bortset fra at det der boarbejde virkelig koster tid, når vi kører mod syd.

   Slet
 11. Vores bo-arbejde er heldigvis endelig slut efter ikke mindre end 9 mdr.'s venten. Man kunne (næsten) have bygget en ekstra "bo" til Sverige på den tid, men det eneste der kom ud af det var en lille bro over jernbanen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er åbenbart galt rigtig mange steder. Heldigvis skal vi ikke forbi skiltet i hverdagene.

   Slet