torsdag den 13. december 2012

Bagud på juleri

Man kan ikke se det på huset. Der er nisser alle vegne, og udenfor er lyskæderne sat op. Men kikker man nærmere, der hvor julegaverne skulle ligge, og i den dåse, der plejer at huse de lækre vanillekranse, ja - så må man bare konstatere, at der ikke er ret meget. Vi er ganske enkelt ikke nået dertil endnu.

Af en eller anden grund tager jeg det roligt som aldrig før. Ikke et ord om alder i den forbindelse, men tiden har jo vist mig, at det skal nok gå. I morgen har vi fri - Hansen og jeg. Dagen skal bruges på julegaveindkøb, og jeg håber ikke at vi når hjem, før vi er færdige. 

På søndag skal vi i skoven og hente juletræ, og sådan er der pludselig kun en uge tilbage....

13 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt, at I har en fridag i morgen, hvor I kan købe gaver. Her har vi fået bagt småkager og er næsten færdige med julekortene, men alt andet mangler. Klem og en god dag til dig!

  SvarSlet
 2. Åhh mine småkager gemmer sig samme sted som dine!
  Men julegaverne er i hus for længst!! ;-) Så skal jeg ikke stresse over det!

  SvarSlet
 3. uha ,,, håber du når alle gaverne ,,, småkager kan også købes færdige ved bageren , ikke stresse , siger en der selv er uhjælpelig bagud eller bare tænker bare vi når det nok ,,,, rigtig godfridag til Hansen og dig

  SvarSlet
 4. God julegave-indkøbstur :-) Hvis bare I ved, hvad I vil ha', så går det jo nok. Men det er så mit problem pt; de sidste gaver mangler, men jeg aner ikke, hvad jeg skal købe - suk.

  SvarSlet
 5. Jueln er ikke forbi endnu, og jeg er sikker på du nok skal nå det ;-)

  SvarSlet
 6. Julen er slet ikke kommet endnu, vi venter og så kan vi jo lige så godt hygge os. her er der ikke sket noget som helst, men vi når det hvert år, også i år :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det dejligt, at du tager det så roligt; jeg tror, det er sundt for sjælen at tage det roligt. Mange stresser over julen, men det er der slet ingen grund til, julen tager det stille og roligt, og kommer når den kommer, uanset om vi er klar eller ej.

  SvarSlet
 8. Sjovt nok, så plejer man jo at nå det hele til jul, og mangler der lidt så er der såmænd ingen der opdager det, bare det ikke er gaver..;-D

  SvarSlet
 9. Jeg er også kronisk bagud på jul.. men har alligevel altid nået det, og det sker også i år.. :-)
  Håber I husker det hele i morgen, så I kan komme hjem i jeres egne senge efter veloverstået indkøbsraid.. :-)

  SvarSlet
 10. Rigtig god jule-shopping-kæreste-fri-dag - jeg håber i når det i har sat jer for :-)

  SvarSlet
 11. ....og nu er du forud hihi
  God aften på divaneseren knus

  SvarSlet
 12. Jo mere man stresser, jo mindre når man ... jeg tager det også altid helt roligt - vi ved jo, at vi altid når det hele :-)

  SvarSlet
 13. Vi nåede det hele. Næsten for godt til at være sandt. Alt er mærket og pakket ind. Nu skal vi bare have fanget nogle ænder. Men tror jeg nok også, at vi når.

  SvarSlet