mandag den 17. december 2012

Historien om weekenden, der blev væk.

Jeg kan konstatere, at den kom og gik, men jeg ved ikke lige, hvor den gik hen.

Vi har klaret det vigtigste nu. Fredagens mission er fuldført, og gaverne er i hus. De står i en sæk i stuen og minder os om, at det er lige om lidt.

Fredagen bød også på godt selskab. Vi var til julemiddag med mit job, og jeg må sige, at jeg lod mig imponere af omgivelserne. Vi var på et nyt sted i Slagelse. Cava er navnet. Sidst jeg var i samme lokaler, var det for at se på briller til Sara, for dengang var det Louis, der havde til huse samme sted. Stedet er som forvandlet. Det er blevet mørkt, men fyldt med stemning. En blanding af nyt og gammelt på den helt rigtige måde, og en betjening, som var absolut i top. Da maden var spist, blev vi bedt om at trække over i nogle sofarækker, som lige var blevet tryllet frem. De stof der, hvor der lige havde siddet 20 mennesker omkring et kæmpe bord. Vores bord - og de andre i samme område blev helst op i loftet, og pludselig var der et dansegulv. Nogen har tænkt over tingene, det er helt sikkert.

Men sådan en fredag koster altså. Den blev halv tre, før vi landede hjemme, så trætheden har hængt som en tung dyne over mig hele weekenden. Jeg er glad for, at jeg ikke er den, der dykker i de stærke varer, for så var jeg nok ikke vågnet endnu. 

Konklusionen er blevet, at i min alder skal arrangementer starte ved middagstid, så man kan passe sin sengetid. Nu vil jeg passe min arbejdstid, og en gang i aften vil jeg kikke mig omkring i Blogland og svare på kommentarer på det forrige indlæg. 

20 kommentarer:

 1. dejligt at være i god tid,,,,, ups,,,, jeg er jo bagud,det må være alderen , syntes december måned bare flyver afsted, jeg vil ønske dig en god arbejdsdag, og lad være med at gå igang med at lede efter den forsvundne week- end , du finder den ikke ..... :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har nok ret. Weekenden er væk, og jeg skal tænke på andet nu ;o) Heldigvis når vi som regel det hele, også selv om det vidst er en folkesport at være bagud til jul.

   Slet
 2. Det lyder hyggeligt med jeres julefrokost, men jeg vil også helst være fri for arrangementer, der varer til midt om natten. Klem og rigtig god mandag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig hyggeligt. Jeg kan bare ikke holde til det alt for sene. Jeg bliver så gevaldig træt - og det varer flere dage ;o)

   Slet
 3. Altså, det er ikke sådan med os halv-gamle koner, der ikke rigtigt kan stå distancen, så snart vi ikke kan passe vores sengetid. Åh, hvor jeg kender det. Bortset fra det, lyder det som et godt arrangement. God arbejdsuge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ja, vi må nok erkende, at næste hold har indtaget dansegulvet og at de lyse timer er noget, vi vågner til.

   Slet
 4. Ja det er altså ikke som dengang man festede, torsdag, fredag og lørdag, for så lige at mødes til movisboks og hygge om søndagen....
  Vi er blevet halvgamle Susanne... Lige om lidt bliver jeg halv halvfems.. det er da noget :o)

  Rigtig god mandag til dig og dine...
  Knus

  Ps .. jeg kørte forbi i går... der sad I klar i bilen til at smutte hjemmefra... vinkede, men du så det ikk naturligvis :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej altså Lotte. De var kun Bo og de store, der kørte. Jeg gik alene herinde med kaffe på kanden. Så nej, jeg så ikke, at du vinkede. Sig til næste gang, du kommer forbi.

   Slet
 5. Jeg var til julefrokost samme aften og du kan roligt være stolt af dig selv, for så længe holdt jeg slet ikke ud. Men man ligger jo alligevel lidt underdrejet dagen efter.

  Jeg ville ønske jeg kunne trøste dig og sige at hvis sidste weekend fløj afsted så vær glad - for der kommer en ny på fredag. Men sikken en - den gælder jo slet ikke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den weekend, der starter på fredag bliver tilpas lang. Så vil jeg julehygge, og glæde mig over, at juledagene bringer besøg.

   Slet
 6. Det lyder som en dejlig julemiddag, men jeg kan heller ikke holde til langt ud på natten, det koster også mig en weekend..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Man (jeg) må vidst bare erkende, at alderen trykker på det punkt. Det sker nu sjældent.

   Slet
 7. Jeg misunder dig overhovedet ikke din lange trætte lørdag, er mere end glad for at vores julefrokost startede allerede kl. 13, og at jeg fandt hjem så tidligt som jeg gjorde.

  Det lyder nu som et ret fedt sted I har været.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var fedt. Jeg var vildt imponeret over, hvor fleksibelt det hele var, og hvordan en lækker restaurant blev til hyggeligt aftenhyggested på ingen tid. Der er tænkt over tingene, og rygtet vil vide, at det ikke er småpenge, der har været i spil.

   Slet
 8. Jeg er også glad for at vores julefrokost startede kl. 13:00 og for at jeg kunne liste hjem ved 18-tiden. Jeg er blevet for gammel til at føjte rundt den halve nat. Jeg vil gerne hjem i seng, så jeg kan få noget ud af dagen derpå, uden netop at føle, at det er "dagen derpå".

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må også konstatere, at jeg er ved at være voksen. Sønnen kom dog hjem allerede klokken et natten efter, så jeg har ikke helt tabt ansigt.

   Slet
 9. Hihihi
  Ja det der med sen sengetid er ikke godt i vores alder. Sengetid og faste vaner er lige så nødvendigt som hos en 3 årig ;0D

  Vi var til fødselsdag lørdag og kom i seng kl. 01.00 og selvom der kun kom et glad vin indenbords, så var dagen i går tung at danse med.

  Nu er det snart jul og ferie og så må vi se at indhente den forsømte søvn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,det er lidt ligesom med børn og søvnrytmer. Jeg var da også den, der konstaterede, at klokken var seks næste morgen, og at det var fuldstændig unødvendigt at vågne på det tidspunkt. Bare fordi man plejer.

   Slet
 10. Jamen er det ikke sært.....i vores alder (og du er vist endda lidt yngre end mig)kan man få tømmermænd af at komme for sent i seng (og vel trods alt også stadig af spiritus)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt. Det bliver sådan lidt tømmermandsagtigt. Og det uden en masse sprutteri.

   Slet