søndag den 23. februar 2014

Så må det være tid igen.


Da det nye år startede, aftalte jeg med mig selv, at det var tid til liv på bloggen. I stedet fik jeg skærmen pyntet med en pausefisk fra Den blå planet. Sådan måtte det bare være.

Jeg har brugt tiden dels til at arbejde. At arbejde rigtig meget. Vi nåede i mål som vi skulle, og det hele gik op i en højere enhed. Nu er min kollega gipsfri og vi kører mod normale tilstande igen. Det er dejligt, for når et firma med 3 medarbejdere skal undvære den ene, så er man altså ramt. 

Nu er jeg klar. 14 dage med lidt slattent humør er overstået, og jeg kan nu se ud og nyde foråret. Og for bare 18 kroner har jeg også fået samme forår med ind i stuen. 

Nu vil jeg kikke mig omkring i Blogland, for jeg er nysgerrig på, hvad I har bedrevet, mens jeg har ligget i dvale. God søndag til dig derude......

20 kommentarer:

 1. Det må være rart, at det værste arbejdsræs er overstået, og du kan vende tilbage til noget, der ligner et normalt liv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det nydes Ellen. Stornydes. Man kan klare meget, når man ved, at der er lys for enden af den berømte tunnel.

   Slet
 2. Tak og god søndag til dig :-) Selv om jeg nok ikke har været så arbejdsramt som dig, så glæder jeg mig til normale tilstande, hvor jeg ikke skal arbejde mere end 30 timer om ugen og med flere erfarne i arbejde end i vinterferien :-)
  Og jeg har også købt for 18 kroner forår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Normale tilstande er altså at foretrække. Og med jeres skiftende arbejdstider og kæmpe ansvar, må 30 timer være at foretrække frem for fuld tid. Jeg elsker de sovende påskeliljer. De bringer glæde lige ind til de begynder at lugte :-)

   Slet
 3. Velkommen tilbage til blogland.
  Hilsen Kari :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kari. Det er nu et herligt sted at være.

   Slet
 4. Hej Susanne

  Godt at se dig tilbage i blogland. Det er dejligt, at I har overvundet de værste hurdler på jobbet. Foråret venter lige præcis om hjørnet, og det er så skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - man fornemmer foråret. Hunden og jeg har hængt tøj ud flere gange i dag. Og taget det tørt ind igen. Så ved man, at det er ved at være.

   Slet
 5. Jeg håber, du har nydt det smukke vejr, vi har haft i dag. Velkommen tilbage her :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame. Det har jeg, men mest gennem vinduerne. Hjemmet har kaldt på mig. Efter spartling og slibning så støvet tommetykt.

   Slet
 6. ... og du har været savnet... hvis jeg da ellers kan tillade mig at skrive sådan, mit eget fravær taget i betragtning...

  Dejligt at vide at du er ved at være igennem det værste arbejdspres...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja - nu er der lys forude, og jeg kan igen trække vejret. Fravær er okay ind imellem. Og jeg har været så fraværende, at jeg dårligt har opdaget dit fravær. Heldigvis ved jeg jo, hvor jeg kan fange dig ved siden af.

   Slet
 7. Velkommen til overfladen igen :-) Dejligt, at din kollega er gipsfri igen, og at du er ovre dit slatne humør. God ide at købe lidt forår med hjem. Jeg sidder og kigger på en sød lille solgul aurikel, som min mor havde med forleden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Forår i stuen giver rigtig meget. Nu vil jeg nyde livet over overfladen og få læst lidt op. Jeg kan se, at I er blevet beriget med et ekstra familiemedlem. Tillykke med hende.

   Slet
 8. Velkommen tilbage :) Der er indimellem perioder hvor det virkelige liv kræver ens fulde opmærksomhed. Så må bloggen vige ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Ja - sådan måtte det være. Og i stedet for dårlig samvittighed gjorde det godt at melde rent ud.

   Slet
 9. Dejligt at se dig i readeren igen Susanne.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge. Og jeg som troede, at jeg var glemt i blogland :-)

   Slet