mandag den 24. februar 2014

Søndagsglæde

Da jeg satte mig i går for at ophæve pausefiskene og melde mig ind i denne her del af samfundet igen, havde jeg gjort mig lidt tanker. Måske jeg havde været så fraværende, at det kunne være lige meget. Måske der slet ikke var nogen, der ville se, at jeg forsigtigt prøvede at stikke næsen frem igen. Måske jeg i virkeligheden skulle sige til mig selv, at mine dage som skriver var overstået, og slukke helt. Ja - sådan tænkte jeg altså.

Virkeligheden er en helt anden, og tusind tak til jer for det. Jeg er ikke glemt. Jeg fik en masse kommentarer på kort tid, og nu bobler ordene og bloggerglæden i mig igen. Det er da herligt. Jeg har selvfølgelig sparet lidt sammen. Der er flere ting at skrive om, men det må komme lidt efter lidt. 

I dag tager vi fat på normale tilstande på arbejde. Efter længere sygemelding og 2 gange vinterferie er vi 3 på job. Vi kan igen planlægge (håber jeg) og få lidt struktur på opgaverne og dermed vores dagligdag. Det trænger vi vidst alle til. Dagen starter rigtig godt. Lone kommer klokken 8 med sin massagebriks. Hun kan tage fat som en stærk mand, men når hun er færdig er skuldermusklerne som nye og man kan klare hele verden igen. Det er luksus på arbejdspladsen, som jeg i den grad sætter pris på.


14 kommentarer:

 1. Hej igen, rart at se dig tilbage. ;-D Massage er ikke så dårligt og slet ikke i forbindelse med arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er dejligt - og at det sker i arbejdstiden er jo bare et ekstra gode.

   Slet
 2. Sådan en massør er der vist også på mit sygehus, men det er svært at få en tid, når hun ikke er der fuldtid og stadig skal betjene et helt sygehus. God mandag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - hun må have travlt. Jeg har brugt massør i flere år, men sidste år blev det en del af arbejdslivet, og det sætter jeg rigtig stor pris på.

   Slet
 3. Vi har også sådan en massageordning, jeg var hos hende i torsdags, og kan stadig mærke hendes fingre i skuldermusklen.. :-) Sidder lige nu og hugger med mig selv, om jeg skal opsøge smerten igen, og booke en tid igen på torsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør godt på sigt. Også selv om de lige ved, hvor fingeren skal jages i. Lone finder nogle punkter, der får sveden til at springe, men bagefter kan jeg mærke, at hun gjorde noget godt. Kom du bare afsted igen på torsdag.

   Slet
 4. Jeg har jo heldigvis haft lidt kontakt på Instagram, men det er dejligt at se dig blogge igen. Så er der måske også håb for mig! Sådan en massør kunne vi godt have brugt på min arbejdsplads - jeg måtte selv punge ud, men godt er det uanset

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - Instagram er næsten blevet miniblogger. Jeg har også selv trukket dankortet før vi fik ordningen med Lone, for behovet er der, når man sidder fuld tid på kontorstolen.

   Slet
 5. Det er godt at se dig tilbage i Blogland - og du er ikke glemt. Jeg tror, det er naturligt at holde lidt pauser ind imellem.

  Massageordning er en skøn ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at blive mødt igen. Bloggeriet er jo sjovest, når der er respons..

   Slet
 6. Uhm, massage er SÅ lækkert - vi havde også en ordning med en massør, men som hos Lene skulle man være hurtig på aftrækkeren for at få en tid, så jeg fik det desværre ikke så ofte, som jeg godt kunne have tænkt mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Først til mølle.... På vores lille arbejdsplads er der tid til os alle 3 :-)

   Slet
 7. Næh du er ikke glemt, mine tanker er også gået i din retning, når jeg selv har fundet tid bag skærmen.
  Massage gør godt, jeg må dog punge ud selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også selv gjort førhen. For det må bare til en gang imellem, når der er for meget stol og skærm i livet.

   Slet